Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
09:30 16:00
Zondag
Gesloten
Komt u van ver?buiten openings tijden is er ook een mogelijk heid om u te helpen vraag naar de mogelijkheden.

Beschrijving van Klokkenmaker De Jouster Klokkenmakerij - Restauratie-Reparatie

Rijks erkend klokkenmaker,heeft u een restauratie van een antiekeFriese staart of stoelklok? wij zijn gespecialiseerd Friese klokkenmaker ook voor het schilderwerk aan uw klok .
U kunt ons bedrijf tijdens opening tijden bezoeken voor vrijblijvende reparatie en restauratie offerte, of kom gewoon kijken in onze werkplaats en schilders artelier! Restauratie Stoelklokken en staartklokken. Vele andere soorten kunnen wij ook repareren! Rijks erkend klokkenmaker in Joure.

Vanaf het begin van de 18e eeuw zijn er stoelklokken gemaakt. Eerst eenvoudig van uitvoering met een vlakke kast. In de tweede helft van de 18e eeuw is de eerste staartklok gemaakt. De stoelklok moest toen concurreren met de staartklok en daarom is de stoelklok steeds meer "versierd". Een Friese klok was de klok van deze streek maar is in de loop der jaren verspreid en geliefd in de gehele wereld. Joure is bekend geworden door zijn beroemde klokkenmakers. Dat is nog zo, want in de Jouster Klokkenmakerij werken nog steeds echte ambachtslieden die hun vak verstaan. Gelukkig voor hen zijn er ook nog altijd veel mensen die de Friese klok waarderen om zijn degelijkheid, zijn vormgeving en de rust die ervan uitgaat. Ook in deze moderne tijd past een Friese klok in elk interieur.Ook kunnen wij moderne klokken leveren .
Ook voor de reparatie van uw klok bent u op het juiste adres!wij repareren en Restaureren alle soorten klokken!of kom gezellig langs en neem een kijkje in onze winkel en werkplaats!!

Restauratie en reparatie van antieke klokken.

Restauratie van uw antieke klok is een kwestie van vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in de restauratie van antieke klokken en hebben daarvoor een Rijkserkenning gekregen.

Het hart van de klok is het uurwerk, waar in de loop der jaren slijtage in op is getreden. Wij restaureren het uurwerk door de ruimte eruit te halen zodanig dat de klok weer een generatie kan lopen.
Betaalmogelijkheden
American Express, Bank/Giro Overschrijving, Cash, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
uurwerk techniek, Klokkenmaker-klokken reparartie/restauratie, Reparatie services voor klokken, Rijkserkend Klokkenmaker, Erkend leerbedrijf, Reaparatie servive voor klokken, rijks erkend, erkend leerbedrijf., Jousterklokkenmakerij, Friese klokkenmaker, Klokkenmaker Joure.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Klokkenmaker De Jouster Klokkenmakerij - Restauratie-Reparatie

Plaats van Klokkenmaker De Jouster Klokkenmakerij - Restauratie-Reparatie