Top 200 steden  |  

Gevelborstel BV

Neem vandaag contact op
Gevelborstel BV - Joure
Nu geopend
Sluit in 3 uur

Gevelborstel BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gevelborstel BV

Over De Gevelborstel:
Een schoon gebouw, van binnen en van buiten, is een goed visitekaartje, daar bent u het vast mee eens. Maar een goede reinigingsbeurt is vaak ook tijdrovend en een enorme afleiding en hinder voor uw medewerkers en logistiek. Dat is nu voorbij. Met De Gevelborstel is de gevel van uw gebouw snel en met minimale overlast weer schoon.

Revolutie in de schoonmaakindustrie:
De Gevelborstel brengt een revolutie in de schoonmaakindustrie teweeg. Gevels worden niet alleen sneller, beter, egaler en veiliger schoon, maar ze blijven ook langer schoon. De Gevelborstel is te vergelijken met een wasstraat voor auto’s. Het grootste verschil is natuurlijk dat uw gebouw niet naar de wasstraat hoeft te komen, maar dat wij van De Gevelborstel de wasstraat bij u brengen.

De Gevelborstel: voor kantoren, loodsen, fabrieken en stallen
Met water, milieuvriendelijk reinigingsmiddel en een roterende borstel, bevestigd aan uw glazenwaslift, bokinstallatie, minikraan of hoogwerker, poetst De Gevelborstel al uw gevels blinkend schoon. Het is geschikt voor elk geveltype (glas, hout, kunststof, natuursteen) en voor zowel kantoren als loodsen, stallen, silo’s en fabrieken.

Obstakels aan de gevel zijn geen probleem
Door het ingenieuze aandrijfsysteem zijn oneffenheden en obstakels aan de gevel geen enkel probleem. Sterker nog, zaken als belettering en verlichting krijgen ook direct een opfrisbeurt! Uw medewerkers ondervinden bovendien geen hinder of inbreuk op hun privacy door schoonmakers die voor de gevel heen en weer bewegen, want De Gevelborstel wordt vanaf de grond, het dak of uit de kraan bestuurd.

Ervaar het zelf, maak snel een afspraak of vraag een offerte op. De Gevelborstel is in heel Nederland en België actief.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Gevelborstel BV

Plaats van Gevelborstel BV