Top 200 steden  |  

Ducado Airconditioning

Neem vandaag contact op
Ducado Airconditioning - Jaarsveld
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Ducado Airconditioning

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren advies installatie onderhoud onderhoudscontract verkoop cassettemodel kanaalmodel plafondmodel split airco vloermodel wandmodel klimaatbeheersing / klimaattechniek koeltechniek luchtbehandeling airco / airconditioning inverter warmtepomp airconditioning Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Ducado Airconditioning

Bij Ducado is een tevreden klant onze prioriteit! Dit houdt in dat wij samen met u op zoek gaan naar, voor uw interieur, de meest geschikte klimaatoplossing tegen de beste prijs.

Of het nu is op kantoor, in winkels, restaurants, sportscholen, serverruimten, woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte waar het warm wordt.

Waarom airconditioning?
Airconditioning brengt de temperatuur in een ruimte omlaag maar even zo belangrijk:
De luchtvochtigheid wordt minder. Het is vaak juist de hoge luchtvochtigheid die het in ons land zo benauwd maakt. Juist daarom wordt de airco door steeds meer mensen gewaardeerd en niet meer gezien als luxe.

De airconditioning als verwarming!
Er bestaan airco's die behalve koelen ook kunnen verwarmen, met de zogenaamde "warmtepomp". Zo kunt u gedurende langere perioden optimaal van de airco gebruik maken. Dit is vooral prettig voor bijvoorbeeld slaap- en zolderkamers.

Inverter is fluister stil en energie zuinig!
Een inverter airco houdt in grote lijnen in dat hij vooral energie zuinig is en een laag geluidsniveau heeft. Dit is vooral erg prettig in vergaderruimtes en kantoren maar bijvoorbeeld ook in slaap- en zolderkamers.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Ducado Airconditioning

Plaats van Ducado Airconditioning