Top 200 steden  |  

Bouwbedrijf Vlot BV

Neem vandaag contact op
Bouwbedrijf Vlot BV - Huizen
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Bouwbedrijf Vlot BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 21:00
Dinsdag
07:00 21:00
Woensdag
07:00 21:00
Donderdag
07:00 21:00
Vrijdag
07:00 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Bouwbedrijf Vlot BV

Wij bieden u perfectie en snelheid.

Bouwbedrijf Vlot is een niet al te groot en gerenommeerd bedrijf en kenmerkt zich vooral door de nauwe samenwerking met de klant en de perfectie en snelheid waarmee het werk wordt uitgevoerd.
Het bedrijf is in 1984 opgericht door Boudewijn Vlot. In 2000 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Elbert Vlot. Naast zijn functie als directeur, calculator en werkvoorbereider werkt Elbert dagelijks mee in de bouw. Dit heeft als voordeel dat er continu zicht is op het geleverde werk en dat de communicatie via een zeer korte lijn verloopt tussen opdrachtgever, aannemer en bouwplaatspersoneel .
Daarnaast is Bouwbedrijf Vlot erkend als leerbedrijf voor een aantal opleidingen. Naast de timmerlieden die in dienst zijn, werkt Bouwbedrijf Vlot met diverse onderaannemers zoals metselaars, stukadoors, schilders, installateurs enz. Deze onderaannemers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun werk en prijs.

Wat kunt u verwachten van Bouwbedrijf Vlot bv?
Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft, neemt u contact op met Bouwbedrijf Vlot. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt. Uw bouw- of verbouwplannen worden met u door genomen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte die ten allen tijde nader toe gelicht kan worden. Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt er een contract opgemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. U krijgt tevens de mogelijkheid om een VerBOUWgarantie af te sluiten. Ook is het mogelijk om uw bouwtekeningen en de aanvraag van de bouwvergunning door Bouwbedrijf Vlot te laten verzorgen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Financing, Invoice
Lidmaatschappen
BouwGarant, Bouwend Nederland

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bouwbedrijf Vlot BV