Top 200 steden  |  

Kindergarden Draaibrug Houten

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Draaibrug Houten - Houten
Nu geopend
Sluit in 3 uur

Kindergarden Draaibrug Houten

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Draaibrug Houten

Ons kinderdagverblijf zit in een plezierig, licht en modern pand waarin alles gelijkvloers is. Alle groepen grenzen aan elkaar, wat erg fijn is voor het onderlinge contact met ouders en pedagogisch medewerkers. Daarbij zijn we erg trots dat veel van onze vaste medewerkers al sinds de opening van onze kinderopvang in 2001 bij ons werken.

Elke dag maken we verse groenten- en fruithapjes voor onze baby's. Onze peuters gaan regelmatig op bezoek bij onze BSO om daar in de gymzaal te bewegen. Omdat de BSO-locatie op loopafstand is, gaan onze peuterplussers daar naar de opvang in voorbereiding op de basisschool.
Elke groep heeft een deur naar buiten dat naar zijn eigen tuin leidt. Onze baby's kunnen zo veilig de buitenruimte ontdekken: er is een schaduwrijke overkapping en ze hebben zelfs een eigen zandbak. Onze ontdekkingstuin voor de dreumesen heeft een waterpomp, duikelrek en plekjes waar ze zich kunnen verstoppen.

Videos voor Kindergarden Draaibrug Houten

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Draaibrug Houten

Plaats van Kindergarden Draaibrug Houten