Top 200 steden  |  

Esco Vloeren

Neem vandaag contact op
Esco Vloeren - Breda
Nu gesloten
Opent in 3 uur

Esco Vloeren

  • Asselbergsstraat 4
    4815 BD Breda
    Noord-Brabant
  • 040 203 0500
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 20:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Esco Vloeren

Esco Vloeren is de grootste fabrikant van houten vloeren, eiken vloerdelen en lamelparket in Europa. Vanuit onze vestigingen leveren wij houten vloeren en lamelparket aan zowel bedrijven als direct aan particulieren. Wij houden het hele traject, van fabricage tot aan aflevering, in eigen hand. Daarom leveren wij de beste kwaliteit en service en zijn wij de goedkoopste in Nederland.

Houten Vloeren.
In onze showrooms kunt u kennismaken met ons ruime aanbod van massief houten vloeren en lamelparket in alle soorten en maten. Van hele lichte tinten tot donker gerookt hout. Zowel onbehandelde eiken en grenen vloerdelen als voorbewerkte en verouderde houten vloeren. Al onze houten vloeren hebben hun eigen uitstraling, van strak modern tot nostalgisch verouderd.

Riddervloeren.
Riddervloeren zijn het paradepaardje van Esco. Deze houten vloeren zijn op verschillende manieren behandeld. Gerookt, geborsteld of kunstmatig verouderd en in ruim 100 verschillende kleuren. Onze riddervloeren bieden de charme en sfeer van een nostalgische oude eikenhouten vloer met het gemak en comfort van een moderne houten vloer. Deze houten vloeren zijn geschuurd en voorbehandeld met hardwaxolie en daardoor direct legklaar.

Lamelparket.
Lamelparket (ook wel multiplank of duoplank genoemd) is het innovatieve product onder de houten vloeren. Een houten vloer waarvan de bovenkant bestaat uit een toplaag van kwalitatief zeer hoogwaardig hardhout met een basislaag van eersteklas multiplex. Hierdoor onstaat een uiterst stabiel product waarbij de natuurlijke werking van het hout zeer gering is. Esco levert tientallen soorten lamelparket, zowel onbehandeld als behandeld.

Laminaat.
Naast houten vloeren leveren wij meer dan honderd soorten kwaliteits-laminaat uit voorraad. Van alle bekende fabrikanten met garanties tot wel 25 jaar. Doordat wij groot inkopen hanteren wij ook voor laminaat de scherpste prijzen.

Tegels.
Lidmaatschappen
CBW, CBW Erkend

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Van Coothplein 1, 4811 NC Breda

Plaats van Esco Vloeren