Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
13:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
08:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Weijs Drankenhandel/Slijterij BV

Drankenhandel-Slijterij Weijs biedt naast een uitgebreid wijn, bier, whisky en gedistilleerd assortiment in de zaak aan de Herstraat in Horst, verschillende mogelijkheden tot het verzorgen van feesten en partijen. Daarnaast organiseren we jaarlijks verschillende evenementen waarbij het proeven van wijn of gedistilleerd centraal staat.

Slijterij

In de slijterij is een ruim assortiment van wijnen, bieren, whisky's en gedistilleerd te vinden. Vele wijngebieden wereldwijd zijn in ons wijnassortiment vertegenwoordigd. Onze medewerkers staan voor u klaar en kunnen u adviseren bij de keuze voor de juiste wijn. Verschillende medewerkers hebben vakopleidingen gevolgd om u te kunnen voorzien van het beste advies. Onze medewerkers kunnen u ook helpen bij de keuze voor gedistilleerd of (speciaal) bier. Er is ook een ruim assortiment whisky's aanwezig, het vaste assortiment wordt hierbij aangevuld met wisselende ‘limited editions’ whisky's. Ons bierassortiment is onlangs nog uitgebreid met een groot aantal bijzondere speciaalbieren, u kunt altijd bij ons terecht voor een bijzondere fles!

In de slijterij vindt u tevens verschillende geschenkverpakkingen. Zit hier niet bij wat u wenst dan kan er altijd een geschenkverpakking voor u worden samengesteld!

Wist u dat we sinds november 2015 een wijntapinstallatie in onze winkel hebben? Hiermee kunnen we u in de winkel verschillende wijnen laten proeven. Hierdoor bent u verzekerd van een wijn die u lekker vindt!

Feestverzorging

Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw feestje! Samen met u maken we, op basis van uw voorkeuren, de bestelling op. Wij komen de bestelling bezorgen en ophalen, hierbij kan alles wat u niet hebt verbruikt retour. Komt u erachter dat u toch te weinig hebt besteld, dan zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en kan er eventueel bijgehaald worden. Service staat bij ons voorop.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
TopSlijter

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Westsingel 200, 5961 DH Horst
Westsingel 200, 5961 DH Horst

Fotos voor Weijs Drankenhandel/Slijterij BV

Plaats van Weijs Drankenhandel/Slijterij BV