Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:15 17:15
Dinsdag
08:15 17:15
Woensdag
08:15 17:15
Donderdag
08:15 17:15
Vrijdag
08:15 17:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Beerepoot Automatisering B.V.

Voor velen al jaren een begrip, voor anderen een eerste kennismaking: Beerepoot Automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van IT infrastructuren, zowel op uw eigen locatie, via Cloud-oplossingen, of een combinatie van deze twee.

Wij gebruiken al jaren lang de begrippen “Regionaal, Vakbekwaam en Betrouwbaar”. Deze termen weerspiegelen wie we zijn, wat we doen en hoe wij als IT partner gezien worden.

Regionaal:
Als regionale IT partner behartigen wij de belangen van ondernemers in de regio West-Friesland en Alkmaar op het gebied van IT infrastructuur en informatiebeveiliging in de ruimste zin van het woord. Met op maat gemaakte IT oplossingen en hoogwaardige technologie kunnen wij uw bedrijfscontinuïteit waarborgen, onze beschikbaarheid en gesprekskwaliteit garanderen.

Vakbekwaam:
Beerepoot Automatisering heeft kennis & kwaliteit al jaren lang hoog in het vaandel staan. Onze procedures, richtlijnen en uitgewerkte standaarden maken het mogelijk om altijd betrouwbare kwaliteit te kunnen leveren. Om dit te kunnen waarborgen, zijn wij in 2018 ISO 27001 gecertificeerd, dé internationale standaard voor informatiebeveiliging.

Wij werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hebben speciaal opgeleide medewerkers in dienst voor dienstverlening op het gebied van privacy, AVG/GDPR en cybersecurity. Voor veel organisaties betekent dit een uitkomst om te voldoen aan de complexe wet- en regelgeving. Hierbij houden we rekening met uw bedrijf en bedrijfscultuur en komt het regionale karakter weer om de hoek kijken.

Betrouwbaar:
Wij zien onszelf als een betrokken, onafhankelijke en betrouwbare IT partner waarbij we aansturen op kwalitatieve gesprekken over IT en IT beleid. Wij wijzen uw op de mogelijkheden en eventuele valkuilen om uiteindelijk een oplossing aan te bieden waar u 100% op kunt vertrouwen.

Wij zijn Beerepoot Automatisering, hopelijk binnenkort uw stabiele factor in uw onderneming!
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Financing, Invoice, Maestro, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
ISO 27001, ICT Waarborg
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Beerepoot Automatisering B.V.

Plaats van Beerepoot Automatisering B.V.