Top 200 steden  |  

Autobedrijf Otten

autobedrijf-otten

Autobedrijf Otten

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Autobedrijf Otten

Wij doen alles voor je auto. Van APK-keuring tot (groot) onderhoud, en van airco service tot het vervangen van remvloeistof. Wij regelen het voor je. We zijn hét allround en universele BOVAG autobedrijf in Hoogeveen. Met een grote en moderne werkplaats kun je met alle soorten auto’s terecht. Elektrisch, hybride, jong, oud, groot, klein, campers, zakelijk of privé, wij weten er wel raad mee.

In onze (online) showroom hebben we een divers en wisselend aanbod van occasions staan. En in het geval jouw smaak er niet tussen staat, dan helpen we je graag in je zoektocht. Bij Autobedrijf Otten in Hoogeveen ben je verzekerd van een goed en eerlijk advies. Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid in de autobranche en denken graag met je mee qua autowensen en de mogelijkheden binnen jouw budget.

Wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om aan allerlei verschillende merken onderhoud en reparatie uit te voeren. Tegenwoordig is er steeds vaker apparatuur nodig om een storing uit te lezen of een diagnose te kunnen stellen. Dit is voor ons geen probleem. Wij beschikken over deze materialen en hulpmiddelen. Onze monteurs blijven meegaan met de snelle ontwikkelingen in de autobranche door opleidingen en bijscholingen.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Autobedrijf Otten