Top 200 steden  |  

Beschrijving van REBO Woningmakelaars

REBO Woningmakelaars biedt advies en assistentie bij de koop, verkoop, (tijdelijke) huur en verhuur van huis, appartement of garage. Wij hebben een groot woningenbestand en veel kennis van de regionale woningmarkt. Daardoor weten we niet alleen wat er te koop ís, maar ook wat er te koop kómt. U kunt ook bij ons terecht voor:

• Gratis waardebepaling, om de vraagprijs te bepalen
• Taxatie (ook second opinion), als onderbouwing van de hypotheekaanvraag
• Verkoop van nieuwbouwprojecten
• Uitponding van woningcomplexen (verkoop van voormalige huurwoningen)Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten.

Erkende en gecertificeerde specialisten
Onze makelaars zijn gecertificeerd en lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Onze taxateurs zijn erkend en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten.

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.
REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Ons familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen wij onze eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n ruim 110 medewerkers en 9 vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Laag Soeren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot we ook worden: we blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Jaar van oprichting
Opgericht 1974
Lidmaatschappen
NVM
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Prinsenstraat 22, 6953 BT Dieren

Plaats van REBO Woningmakelaars