Top 200 steden  |  

Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Julianalaan Hoofddorp - Hoofddorp
Nu geopend
Sluit in 7 uur

Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Alle groepen in ons monumentale kinderdagverblijf, Kindergarden Julianalaan, zijn lekker ruim opgezet. Dat geeft overzicht en rust. De grote ramen en openslaande deuren naar de tuin zorgen daarbij voor veel licht en een fijne sfeer. Door de fijne sfeer op onze kinderopvang komen onze speel- en ontdekhoeken goed tot hun recht.

Praten in de kring, dansen, voorlezen en natuurlijk knutselen. De dreumesen en peuters krijgen bij ons alle ruimte voor vrije expressie.

Kinderen hebben buiten meer vrijheid en ervaren meer zelfstandigheid. Onze nieuw aangelegde, schaduwrijke tuin is daar dan ook helemaal op afgestemd. Ze kunnen er fietsen, klimmen, gezellig samen komen of zich verstoppen in de bamboebosjes. De baby's genieten veilig van de buitenlucht in een eigen afgeschermd gedeelte.

Ons kinderdagverblijf ligt in een rustige woonwijk vlakbij het centrum, is goed bereikbaar en heeft goede parkeergelegenheid.

Videos voor Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kindergarden Julianalaan Hoofddorp

Plaats van Kindergarden Julianalaan Hoofddorp