Top 200 steden  |  

Comenius College

Neem vandaag contact op
Comenius College - Hilversum
Nu gesloten
Opent in 17 minuten

Comenius College

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Comenius College

Het Comenius College is een open christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo. De afdelingen zijn stuk voor stuk sterk, iedere afdeling behaalde in 2015 het predicaat Excellente School. Er wordt op een ambitieuze manier onderwijs gegeven aan circa 1400 leerlingen. Onderwijsvernieuwing én de implementatie ervan staan hoog op de agenda. De school is gelegen in een lommerrijke omgeving. Met het profiel van LOOT-school, WON en een rijk cultuuraanbod heeft de school een eigen gezicht in de regio. Het Comenius College maakt deel uit van St. CVO 't Gooi.

CVO 't Gooi verzorgt onderwijs van hoge kwaliteit - van gymnasium tot leerwegondersteunend beroepsonderwijs - op vier vestigingen. Elke vestiging richt zich op een specifiek segment en kenmerkt zich door een eigen cultuur.

Voortvloeiend uit de christelijke identiteit staan in de missie van CVO 't Gooi de volgende waarden centraal: ontwikkeling van eigen talent en dat van anderen, verbondenheid met elkaar en met de wereld om ons heen en zorg voor iedereen als persoon.

Talenten en interesses van kinderen verschillen. Daarom heeft CVO 't Gooi een breed en gevarieerd aanbod van opleidingen, vakken, lessen en activiteiten voor leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen en een fijne en leerzame schooltijd nastreven.
Als Topsport Talentschool kunnen de scholen van CVO 't Gooi specifieke voorzieningen bieden voor leerlingen die onderwijs en topsport combineren.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Comenius College

Plaats van Comenius College