Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 23:00
Dinsdag
08:00 23:00
Woensdag
08:00 23:00
Donderdag
08:00 23:00
Vrijdag
08:00 23:00
Zaterdag
09:00 12:30
Zondag
Gesloten
ma t/m vr: eindtijd afhankelijk van activiteiten. za & zo: openingstijden afhankelijk van activiteiten. In vakanties beperkter geopend.

Beschrijving van Cultureel Centrum Cascade

Wij zijn Cascade

In Hendrik-Ido-Ambacht valt genoeg te beleven. Dagelijks vinden er vele activiteiten plaats in Cultureel Centrum Cascade en sporthallen De Ridderhal en De Sophiahal; het culturele en sportieve hart van het dorp. Al 25 jaar bieden wij op deze locaties mogelijkheden voor zaalverhuur aan verenigingen, (sport)clubs, scholen, organisaties, bedrijven en particulieren. Dankzij een breed pakket diensten en aanvullende voorzieningen heeft Stichting Cascade naam gemaakt als een veelzijdige en gastvrije organisatie binnen de Drechtsteden.

Cascade organiseert daarnaast diverse (culturele) activiteiten. Denk aan een volwaardig theaterprogramma, maandelijkse filmavonden, eens per maand livemuziek op zondagmiddag en op woensdagmiddag een pubquiz in café BOVEN. en andere activiteiten voor jong en oud. Cascade staat bekend om de gastvrijheid en warme sfeer; een ontmoetingsplaats en dynamische evenementenlocatie voor iedereen!

Theater
Voor theater- en filmliefhebbers is Cascade dé plek om de beste cabaretiers, muzikanten en films te bewonderen. Het is een intiem en gezellig theater, waarin wekelijks voorstellingen te zien zijn van bekende namen en aanstormende talenten. Ook is er een breed filmaanbod voor volwassenen en kinderen.

Zaalverhuur & Evenementen
Cascade heeft naast de theaterzaal en een gezellige foyer, nog negen andere prachtige zalen, geschikt voor veelzijdig gebruik van 2 tot 550 personen. De ideale locatie voor bijeenkomsten, evenementen en feesten. Voor zakelijke gasten, verenigingen en particulieren. In overleg kan uw bijeenkomst compleet voor u op maat worden uitgevoerd.

Sporthallen
Stichting Cascade verzorgt tevens de exploitatie van Sporthallen De Ridderhal en Sporthal De Sophiahal in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze sportlocaties hebben tot ver buiten de gemeente een zeer goede naam opgebouwd bij tal van sportclubs, verenigingen en bedrijven.

BOVEN.
In de sfeervolle foyer op de eerste verdieping, oftewel café BOVEN., bent u van harte welkom voor een kop koffie of een drankje. Wilt u uw gasten trakteren op een gezellige borrel met hapjes, heerlijke lunch of culinair diner? Dat verzorgen wij graag voor u, eventueel in samenwerking met onze huiscateraar.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Invoice, PIN
Jaar van oprichting
Opgericht 1997
Lidmaatschappen
VSCD
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Cultureel Centrum Cascade