Top 200 steden  |  

Basisschool De Wegwijzer (Christelijke)

Neem vandaag contact op
Basisschool De Wegwijzer (Christelijke) - Heinkenszand
Nu gesloten
Morgen geopend

Basisschool De Wegwijzer (Christelijke)

Sleutelwoorden

christelijke basisschool basisscholen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Basisschool De Wegwijzer (Christelijke)

De 16 Christelijke basisscholen van Zuid-Beveland vonden elkaar in het Samenwerkingsverband 'Van Sloe tot Kreekrak'. Deze samenwerking groeide uit tot de nieuwe Vereniging: 'Alpha Scholengroep'. Op 1 januari 2006 was deze fusie een feit en op 10 januari 2006 werd de nieuwe naam van de Vereniging onthuld.

Alpha: de eerste letter van het Griekse alfabet. Het begin! Het begin van een nieuwe periode voor een kind. Het kind dat op een Alphaschool een veilige omgeving vindt. Een school waar het uitgedaagd wordt om te leren, te ontdekken, zich te ontwikkelen. Een plek waar het uniek kan en mag zijn.

De naam 'Alpha' kennen we ook uit de Bijbel, waarin gesproken wordt over de 'Alpha en de Omega', God als het begin en het einde. Met de naam 'Alpha' verwijzen we ook naar de christelijke identiteit van de nieuwe Vereniging en de 16 scholen. Alle scholen kenmerken zich als open, christelijke basisscholen.

De Vereniging ontwikkelt op dit moment een Strategisch Beleid, waarin de doelstellingen voor de komende jaren geformuleerd zijn. Ambitieuze doelstellingen over onderwijs, identiteit, personeelsbeleid, etc. Via deze website zult u binnenkort meer over dit Strategisch beleid kunnen lezen.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Basisschool De Wegwijzer (Christelijke)

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie