Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 17:30
Zaterdag
10:00 14:00
Zondag
Gesloten
Eventueel op afspraak in de avonden.

Beschrijving van Akker Makelaardij

Welkom bij Akker Makelaardij, al vele jaren een begrip in Heesch, Oss en wijde omgeving.
Verkoop:
Overweegt u uw woning te verkopen? Wij staan voor u klaar! We zorgen niet alleen dat u financieel het maximale uit de verkoop haalt, maar doen er ook alles aan om uw woning optimaal onder de aandacht te brengen. Op basis van onze ervaring in de markt en vergelijkingen met marktconforme woningen kunnen we tijdens een waardebepaling een reële waarde aan uw huis toekennen. Een waardebepaling is kosteloos en geheel vrijblijvend.
Met professionele fotografie en duidelijke teksten verzorgen we een complete brochure voor geïnteresseerden. Daarnaast promoten we uw woning in vitrines in diverse plaatsen, in onze eigen Woonkrant en online. We plaatsen uw woning op meerdere websites, waaronder onze eigen website, Funda.nl en VBO.nl. Ook zijn we actief op social media. Wie bieden u een all-in courtage zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.
Aankoop:
Bent u van plan een nieuwe woning aan te kopen? Heeft u uw droomhuis gezien? Als ervaren en gedreven aankoopmakelaar begeleiden wij u graag bij waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Hierbij zorgen we dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en nemen wij u veel werk uit handen. Zo attenderen we u op de bouwkundige staat van de woning, gaan we mee naar bezichtigingen, analyseren de vraagprijs en voeren de onderhandelingen. Uiteraard controleren we de koopovereenkomst en overige stukken. Indien u dat wenst, gaan we ook met u mee naar de notaris.
Taxatie:
Een taxatie van een woning kan wenselijk of in veel gevallen zelfs noodzakelijk zijn bij o.a. het oversluiten van een hypotheek, financiering of scheiding. Onze gecertificeerde taxateurs verzorgen een taxatierapport (indien nodig gevalideerd door NWWI, TVI of ander validatie-instituut) dat door elke bank of financiële instelling wordt erkend. Bovendien plannen we uw taxatie op zo kort mogelijke termijn, zodat u het rapport snel in huis heeft.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
VBO Makelaar, SCVM, Funda, NWWI, NRVT
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Akker Makelaardij

Plaats van Akker Makelaardij