Top 200 steden  |  

De Jong Reclame

Neem vandaag contact op
de-jong-reclame
Nu geopend
Sluit in 3 uur

De Jong Reclame

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van De Jong Reclame

Het leukste signbedrijf van Noord-Holland

Wij van De Jong Reclame zetten ons iedere dag opnieuw in voor het beste resultaat voor onze klanten. Of het nu gaat om driedimensionele reclame - signing - of digitale print; het gaat erom dat je bedrijf zichtbaar is. Wij adviseren je graag en met plezier. Daarbij kijken we naar je wensen, naar je budget en naar de behoefte van je klanten.

Onze aanpak kun je vertalen in het woord ‘leuk’.

L uisteren
Voordat we een advies geven, gaan wij altijd in gesprek. Die persoonlijke betrokkenheid tekent ons. We verplaatsen ons in jouw wensen en behoeften en koppelen dat aan onze vakkennis. Of het nu om een banner, autobelettering of gevelbekleding gaat: hoe trekken we op de beste manier de aandacht van jouw klanten?

E erlijk advies
Altijd een eerlijk advies en een praktische invulling van het begrip ‘reclame’ hebben van De Jong Reclame gemaakt wat het nu is: een no-nonsense reclamebedrijf. Wij staan voor de volle honderd procent achter onze adviezen en producten en hebben een nuchtere kijk op reclame. Alles kan, maar niet alles werkt.

U itblinken
Het succes van onze klanten staat voorop. Elke dag geven we daarom het beste van onszelf. Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen is groot. Het printen, het beletteren en het assembleren van constructies gebeurt in onze eigen werkplaats. Ook bevestigen doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.

K ameraadschap
Plezier in het werk vinden we belangrijk: op kantoor en met onze klanten. We koesteren onze relaties en doen wat we beloven. Ook steunen we verschillende sportclubs en evenementen in de omgeving en zijn we aangesloten bij De Waaier: makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat doen we vanuit de sterke drijfveer om onze expertise te delen met anderen, zodat
zij zichtbaar worden met wat zij bijdragen aan de wereld.

25 jaar in het vak
Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, iDeal, Invoice, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1994
Lidmaatschappen
Si'bon, Avery

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving