Top 200 steden  |  

Beschrijving van Kole Makelaars

Heb je altijd al een huis willen kopen in Heerde, Wapenveld of Epe? Weet je niet waar je moet beginnen? Je kijkt huizen op Funda, maar waar ligt nou die Machteldskamp, Oenerweg of Kamperweg? Hoe is het uitzicht, de buurt en waar zijn de scholen? Onze makelaar helpt je graag met deze zoektocht. Wij zitten aan de Eperweg 1 in Heerde, maar je kunt ons ook gerust bellen.

Oprichter van het makelaarskantoor was Roelof Riphagen. Bij veel mensen een begrip in Heerde. In 1973 startte hij met het makelaarskantoor aan de Zwolseweg. In 1999 heeft Willie Companjen het kantoor overgenomen, werd de naam Companjen en Riphagen en vestigde het kantoor zich aan de Dorpsstraat. In 2014 nam Isaac Kole het stokje over en werd er verhuisd naar de Eperweg. In 2018 is de naam veranderd in Kole Makelaars. Vertrouwde gezichten, een andere naam.

Als dorpsmakelaar weten we wat er gaande is. We weten welke mensen er op ‘de markt’ zijn. Welke prijsontwikkelingen er zijn. We weten op welke locaties gebouwd mag worden. We weten wat er in de politiek speelt. In een gemeente zoals Heerde kun je je niet specialiseren op één gebied. Je moet overal wat van weten. Dat kost tijd en energie, maar dat geeft ook voldoening.

Wel hebben we een specialisatie in huis wat betreft nieuwbouw. Omdat het belangrijk is voor de gemeente om daarin te kunnen adviseren. Dat doen we niet zomaar, maar onderbouwd met cijfers en achtergronden. En om die cijfers uit te kunnen leggen, moet je verstand van zaken hebben. We willen de gemeente Heerde steeds een beetje mooier maken. We willen de juiste woningen op de juiste plek. En als het om bestaande bouw gaat, de juiste persoon in de juiste woning. Niet omdat we daar zelf beter van worden. Maar omdat het belangrijk is dat een koper op de juiste plek gaat wonen. We zeggen ook eerlijk als een woning niet de juiste woning is. Of wanneer het niet verstandig is om te verkopen. Tevreden klanten, dat is belangrijk.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
NVM, VastgoedCert gecertificeerd
Talen
nl
Dienstverleningen
Verkoop woningen, Taxatie woningen, Verhuur woningen, Vastgoedadvies en nieuwbouwadvies

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

1e C. Huygensstr 19-2 The Netherlands, 1054 BP Amsterdam

Fotos voor Kole Makelaars

Plaats van Kole Makelaars