Top 200 steden  |  

Lise Administratie

Neem vandaag contact op

Lise Administratie

Sleutelwoorden

bedrijven mkb particulieren stichtingen en verenigingen aangifte / belastingaangifte begeleiding belastingadvies / fiscaal advies juridisch advies loonadministratie / salarisadministratie assurantiebelasting bezwaar en beroep erfbelasting gemeentelijke belastingen milieubelasting omzetbelasting / btw overdrachtsbelasting risk management vermogensbelasting alleen op afspraak begane grond vennootschapsbelasting bedrijfsopvolging inkomstenbelasting administratie accountancy starters loonbelasting jaarrekening zzp financiële planning online boekhouden pensioenadvies dividendbelasting fiscalisten Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Lise Administratie

Lise Accountancy

Het begin…
Niets groeit zonder inzet, toewijding en kennis van zaken. Met die kennis van boekhouding en belastingaangiften, legde Wijbe Lise in 1935 te Marum, de fundamenten voor Lise Accountancy. Een pionier pur sang, die op de fiets cliënten bezocht. Weer of geen weer. Een betrouwbare partner, die de persoonlijke begeleiding van zijn cliënten hoog in zijn vaandel had staan; om hun financiële belangen optimaal te kunnen behartigen.

Gegroeid tot een modern bedrijf
Lise Accountancy is met zijn tijd meegegroeid. De persoonlijke begeleiding van onze cliënten vormt echter nog steeds de basis. Daarop is onze organisatie afgestemd en dat merkt u aan de mentaliteit en de motivatie van onze medewerkers.

Door de hoge graad van automatisering is de door u gewenste informatie ieder moment beschikbaar. Of het nu gaat om tussentijdse overzichten, of een analyse van jaarcijfers. Bovendien wordt veel tijd bespaard en dat vindt u op een plezierige manier terug in uw kosten.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Lidmaatschappen
NBA, NOvAA, RB
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Lise Administratie