Top 200 steden  |  

Kindergarden Harderwijk

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Harderwijk - Harderwijk
Nu geopend
Sluit in 10 uur

Kindergarden Harderwijk

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Harderwijk

Prettig, rustig en licht! En veel ruimer dan je zou verwachten. Dat is de eerste indruk van de ouders die we op ons kinderdagverblijf Kindergarden Harderwijk mogen rondleiden. Alle pedagogisch medewerkers van ons team kennen alle kindjes en alle kindjes kennen hen.

Alle kinderopvang groepen zijn blij met de eigen keuken, badkamer en twee slaapkamers. Ze zijn zo ingericht dat we continu zorg en aandacht kunnen geven. We volgen daarbij zoveel mogelijk het ritme dat de kinderen met jou thuis hebben. De oudste peuters bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. We schrijven bijvoorbeeld letters in vogelzand of pakken voorwerpen op met een pincet. Zo stimuleren we hun fijn-motorische vaardigheden.

Buiten ervaren de kinderen meer vrijheid en zelfstandigheid. Daar is onze grote, schaduwrijke tuin dan ook helemaal op afgestemd. Er zijn ontdekpaden, je kunt je verstoppen, samen komen of even alleen zijn. Tot slot: het makkelijk en gratis parkeren bij ons.

Videos voor Kindergarden Harderwijk

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Harderwijk