Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
09:00 14:00
Zondag
Gesloten
telefonisch 24 uur per dag bereikbaar

Beschrijving van Taxi- en Touringcarbedrijf De Kock

Taxi- en touringcarbedrijf De Kock uit Halsteren / Noord Brabant, is al ruim 85 jaar gespecialiseerd in personenvervoer van groot tot klein. Van taxi tot minibus en van luxe touringcar tot rolstoelvervoer: met individueel en groepsvervoer kunt u met ons letterlijk alle kanten op.

Voor het reguliere taxivervoer bent u bij De Kock al jaren aan het juiste adres. Vriendelijke, vakbekwame chauffeurs en een modern wagenpark zorgen voor service die past bij de wensen van onze klanten.
De taxi van De Kock rijdt graag bij u voor!

Kleinere groepen tot 19 personen kunnen gebruikmaken van onze minibus. Deze compacte minibus bieden een combinatie van optimaal comfort en een knusse sfeer. Door de kleinere afmetingen laat deze kleine wendbare minibus zich prima door het stadsverkeer en smalle straatjes sturen. Onze minibus wordt dan ook veelvuldig gebruikt door bedrijven, gemeenten en andere groepen voor excursies, een personeelsreisje of avondje uit.

Groepen, verenigingen, bedrijven, scholen, instellingen, particulieren en families kunnen gebruikmaken van onze luxe touringcars voor: 50, 58, 61 en 62 personen. Naast vertrouwd vervoer verzorgen wij desgewenst ook de complete reisorganisatie, zoals reserveringen bij restaurants, attracties, entreebewijzen e.d.

Ook voor rolstoelvervoer kunt u een beroep doen op de touringcars van De Kock. Door speciale voorzieningen en een praktische inrichting is onze rolstoeltouringcar bij uitstek geschikt voor grotere groepen met rolstoelgebonden passagiers.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
KNV
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Taxi- en Touringcarbedrijf De Kock

Plaats van Taxi- en Touringcarbedrijf De Kock