Top 200 steden  |  

Taoïstisch Gezondheidsinstituut

Taoïstisch Gezondheidsinstituut - Haarlem

Taoïstisch Gezondheidsinstituut

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Taoïstisch Gezondheidsinstituut

Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken.

De GGZ slibt dicht. Wachtlijsten nemen toe en eenmaal aan de beurt hoor je na een uur, net als je een beetje in de buurt van je blokkade komt, "over 14 dagen gaan we verder". Het verschil tussen die emotionele veldslag en deze nieuwe aanpak is dat jij niet door mij met diep snijdende vragen wordt terug gezogen naar een ver en pijnlijk verleden.


Ik vertrek met jou vanuit het hier en nu en leid jou direct naar nieuwe openingen, die jij voorheen niet zag. Zonder urenlange vraagsessies vinden wij samen de doorgang daar naartoe. Hoe? De antwoorden daarop vind je in de vele TV-optredens, in vraaggesprekken met onderzoekers en in de ervaringen van mensen zoals jij en ik, tot de uiteenlopende professionals in diezelfde GGZ-wereld die deze snelle ontdekkingsreis vóór jou hebben gemaakt.


Linda.meiden TV relatie therapie Channah & Quentin
RTL4 Life is beautiful
RTL4 Altijd jong
RTL4 Ontvoerd - 2018

Veruit de meeste van hen zijn over de door henzelf opgeworpen drempel heengestapt waarna heel snel bleek dat Taoïsme niets zweverigs bleek te hebben maar juist alles aan kennis, wijsheid en daadkracht kon inzetten om direct tot de kern van de zaak, die diep in jou de vrijheid en het plezier in jouw leven vast heeft gezet, te komen en dat vrij te maken.


Je zult in mij niet een beschouwende hulpverlener of zwijgende Taoïstische monnik tegenkomen, maar een doodgewone door het leven getekende en uitgedaagde man die zelf door alle mogelijke worstelingen is heengegaan, alle mogelijke Tao-lessen heeft geleerd en een unieke aanpak daaruit heeft ontwikkeld en daar veel boeken en artikelen over heeft geschreven.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Taoïstisch Gezondheidsinstituut