Top 200 steden  |  

Bruijs & Streep Meubelrestauratie

Neem vandaag contact op
Bruijs & Streep Meubelrestauratie - Haarlem
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Bruijs & Streep Meubelrestauratie

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 17:00
Dinsdag
09:30 17:00
Woensdag
09:30 17:00
Donderdag
09:30 17:00
Vrijdag
09:30 17:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten
bij voorkeur op afspraak

Beschrijving van Bruijs & Streep Meubelrestauratie

Restaureren en conserveren zien wij als het leesbaar houden van een historisch document. Elk meubelstuk of object draagt een stukje geschiedenis met zich mee: de geschiedenis van de maker, het materiaal, de tijdsperiode en plaats waarin het ontstond en de gebruikers. Slijtage, beschadigingen en soms aanpassingen hebben het object in de loop van zijn bestaan getekend. Het heeft daardoor een eigen identiteit, karakter en uniek patina gekregen. In ons werk streven wij ernaar om de waardevolle kenmerken daarvan te behouden.
Lid Restauratoren Nederland (ethische code).
Ingeschreven Restauratoren Register.
Verhuisschade, waterschade, brandschade, WA schade (wettelijke aansprakelijkheid).
Als u schade heeft aan een antiek meubel, object of interieur-onderdeel kunt u dit verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij. In opdracht van u maken wij een schatting voor herstel van de schade en leggen dit vast in een schaderapport. Dit rapport stuurt u mee ter ondersteuning van uw schadeclaim naar de maatschappij. Wij maken rapportages voor particulieren, expertise-bureaus en schaderegelaars. Het herstel van de schade zelf kunnen wij eventueel aansluitend in ons atelier uitvoeren.
Om de conditie van een enkel object of een hele collectie in kaart te brengen kunnen wij een conditierapport voor u opstellen. Het rapport bevat relevante gegevens van het object als ‘paspoortgegevens’ (o.a. foto, maten, materiaalbeschrijving), een beschrijving van de fysieke conditie en advies voor conservering- en restauratiebehandeling per direct of op termijn.
Per object wordt advies gegeven voor bewaren, exposeren en onderhoud.
Conditierapporten worden meestal opgesteld voor grotere collecties om overzicht te krijgen voor het beheer van een collectie als geheel. Als een object wordt uitgeleend voor expositie elders is het verstandig om vooraf een conditierapport op te maken in tekst en beeld zodat bij aankomst op locatie de conditie aan de hand van dit rapport gecontroleerd kan worden.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
ARA Nederland, Restauratoren Nederland, Restauratoren Register

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Mohammed Hattastraat, 2033 CJ Haarlem

Fotos voor Bruijs & Streep Meubelrestauratie

Plaats van Bruijs & Streep Meubelrestauratie