Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:1300-1400 gesloten

Beschrijving van Wal Tandartsenpraktijk Van der

Tandartsenpraktijk Van der Wal beschikt over 5 modern ingerichte behandelkamers. In de praktijk is een aantal jonge en enthousiaste mensen werkzaam te weten, 5 tandartsen , 4 mondhygiënisten en 8 assistenten.

Onze praktijk is een derde generatie familiepraktijk waar, van grootvader (1933-1983) op vader (1969-1996) op kleinzoon , tandheelkundige zorg aan de Schotersingel wordt verleend. Sinds 1996 zijn wij gehuisvest op Schotersingel nr. 127 , waar met de modernste faciliteiten de meer dan 75 jaar oude traditie van service en betrouwbaarheid wordt voortgezet.

Informatie over de behandelingen
Deze praktijk is een praktijk voor algehele tandheelkunde voor het hele gezin. U kunt voor praktisch alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht.

Vullingen - cosmetische tandheelkunde - facings, kindertandheelkunde, tandsteen verwijderen - tandvleesbehandelingen, wortelkanaalbehandelingen, kroon en brugwerk (ook digitaal afdrukken en klaar in een zitting) frames/kunstgebitten, angstige patiënten, minder valide patiënten, implantologie en bleken.

Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar geregistreerde gespecialiseerde collegae in bijvoorbeeld orthodontie (beugels), kaakchirurgie etc.

Graag zien wij u regelmatig voor een gebitscontrole. Tijdens dit bezoek nemen wij uw mondgezondheid/gebitsverzorging en algemene gezondheid met u door. Indien er een (potentieel) probleem in uw gebit wordt geconstateerd, bespreekt uw tandarts met u of behandeling nodig is, wat de mogelijke behandelingen zijn, de eventuele risico’s, het resultaat en de duur van de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling kunt u, indien gewenst schriftelijk, een begroting vragen. Op deze manier bent u goed geïnformeerd over de behandelingen en de kosten.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
NMT, NVM (mondhygienisten), Tandartsen ingeschreven in het BIG- en in het Kwaliteitsregister KRT
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Wal Tandartsenpraktijk Van der

Plaats van Wal Tandartsenpraktijk Van der