Top 200 steden  |  

Beschrijving van Van Rooden Fiscale en Administratieve Dienstverlening

Van Rooden Fiscale en Administratieve Dienstverlening B.V. is een in Haarlem gevestigd, zelfstandig kantoor voor fiscale en administratieve dienstverlening. Sinds de vestiging van het kantoor in 1984, zijn we uitgegroeid tot een organisatie met negen medewerkers en een zeer gevarieerd cliëntenbestand. Van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, beoefenaars van vrije beroepen en particulieren, tot grotere organisaties die een accountantsverklaring bij de jaarrapportage moeten voegen. Hierdoor is er veel en zeer uiteenlopende kennis en ervaring binnen ons kantoor aanwezig.

Naamgever Martin van Rooden heeft de dagelijkse leiding van het kantoor en is, samen met Simon Dik (HEAO BE/AA), verantwoordelijk voor het administratieve deel binnen de organisatie. Paul Oud, Federatie belastingconsulent, leidt het fiscale traject.

Van Rooden werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, registeraccountants, pensioen-deskundigen en assurantietussenpersonen. Constante veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van het belasting-recht, accountancy, ondernemings- en arbeidsrecht, subsidieregelingen, internationalisering en jaarrekeningrecht vragen om bundeling en uitwisseling van kennis en praktijkervaring.

Een reden om aangesloten te zijn bij De Fiscount Adviesgroep. Een samenwerkingsverband van enkele honderden accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. De Fiscount Adviesgroep functioneert als dienstencentrum voor de aangesloten kantoren en beschikt over vele specialisten op deelterreinen van accountancy en fiscaliteit.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Incasso, Invoice
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Mohammed Hattastraat, 2033 CJ Haarlem

Fotos voor Van Rooden Fiscale en Administratieve Dienstverlening

Plaats van Van Rooden Fiscale en Administratieve Dienstverlening