Top 200 steden  |  

Fierkens Osteopathie

Neem vandaag contact op

Fierkens Osteopathie

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Fierkens Osteopathie

>Wie zijn we?
Wij zijn een team van zorgprofessionals die zich inzetten om de beste en meest efficiënte zorg te bieden, voor maximaal haalbaar resultaat.
Ons team bestaat uit drie oefentherapeuten Cesar / Mensendieck en een osteopaat.
De samenwerking bestaat reeds sinds 1999, op de huidige locatie in Haaksbergen sinds 2001.

Wat doen we?
Onder het dak van Praktijk in Beweging zijn een aantal zelfstandige oefentherapeuten en een osteopaat gevestigd. Goed opgeleide, gedreven professionals met een gezamenlijk doel: jong en oud op een prettige manier begeleiden naar herstel.

Elke oefentherapeut heeft zo zijn eigen specialisaties: reguliere oefentherapie Cesar/ Mensendieck, chronische pijn, kinderoefentherapie, oefentherapie speciaal voor ouderen, psychosomatische oefentherapie voor volwassenen en kinderen, slaapoefentherapie en behandeling duizeligheid.

Ook de osteopaat werkt met zowel volwassenen, als met baby’s en kinderen. De osteopaat onderzoekt de klachten en beoordeelt de samenhang met andere klachten of lichaamsfuncties. Osteopathie is een techniek die met de handen wordt uitgevoerd. Het herstel proces wordt ondersteund met leefstijl- en oefenadviezen.

Hoe gaan we te werk?
Wij luisteren goed naar uw klachten, en wat die voor u betekenen, zodat we optimaal kunnen ingaan op uw hulpvraag, en deze doelgericht kunnen aanpakken.
We onderzoeken en behandelen de klacht. Helpen u bij het uitvoeren van activiteiten om uw deelname aan het dagelijkse leven mogelijk te (blijven) maken.
Onze kracht ligt in onze samenwerking en afstemming op elkaar, zodat u met zo min mogelijk behandelingen geholpen bent. Om te beginnen luisteren we aandachtig naar uw klachten en zijn benieuwd wat deze voor u betekenen in het dagelijks leven. Door dieper in te gaan op uw hulpvraag kunnen we een doelgericht behandelplan opstellen. Samen met u brengen we de klachten in kaart om deze vervolgens gericht te behandelen. We helpen bij het uitvoeren van activiteiten die deelname aan het dagelijks leven bevorderen. En er is altijd ruimte voor vragen!

Praktijk in Beweging is een groepspraktijk. Brede ervaring en kennis komen hier bijeen. Onze kracht zit ‘m in goede onderlinge samenwerking en afstemming. Aan uw specifieke hulpvraag koppelen we de hiervoor meest geschikte oefentherapeut of osteopaat.

We ervaren de meerwaarde van het gezamenlijk bekijken van een probleem. En dat een collega meedenkt vanuit een andere invalshoek. Voor een patiënt is het prettig om met zo min mogelijk behandelingen geholpen te zijn.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Fierkens Osteopathie