Top 200 steden  |  

Milieudienst

Neem vandaag contact op
Milieudienst - Groningen
Nu geopend
Sluit in 4 uur

Milieudienst

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 16:30
Dinsdag
08:00 16:30
Woensdag
08:00 16:30
Donderdag
08:00 16:30
Vrijdag
08:00 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Milieudienst

Een eeuw geleden zag de zorg voor het milieu er bepaald anders uit dan nu. Toch was de Milieudienst van Groningen ook toen al actief met het zo verantwoord mogelijk inzamelen en verwerken van afval. De activiteiten en dienstverlening van de Milieudienst zijn in die jaren 'meegegroeid' met de voortgaande ontwikkelingen en inzichten.

Vandaag de dag staat de Milieudienst voor u klaar als klantgerichte en professionele organisatie met een breed dienstenpakket. Een overheidsbedrijf, met nadruk op 'bedrijf', een organisatie die ruim 100 jaar ervaring koppelt aan hedendaagse vakkennis en de inzet van moderne technieken. Een bedrijf met een team deskundige, gemotiveerde medewerkers: dat is in kort bestek òns bedrijf. Onze mogelijkheden reiken verder dan alleen het inzamelen en verwerken van zeer uiteenlopende afvalsoorten. Ook andere specifieke diensten kunt u aan ons toevertrouwen op het gebied van afvalmanagement en milieuzorg. Hierbij staan voorkomen en hergebruik van afval voorop.

De Milieudienst rekent het tot haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving. Dat betekent dat de Milieudienst bewust met afval omgaat. Ons motto is daarom dan ook: DUURZAAM DUURT HET LANGST! Doet u met ons mee?
Lidmaatschappen
9001 en 14001

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Milieudienst

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie