Top 200 steden  |  

Lansigt accountants en belastingadviseurs

Neem vandaag contact op
lansigt-accountants-en-belastingadviseurs
Nu gesloten
Open op Maandag

Lansigt accountants en belastingadviseurs

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Lansigt accountants en belastingadviseurs

Lansigt volgens haar klanten

Onze klanten zien ons al jaren als een kundige, betrouwbare, proactieve en ondernemende accountant, die echt betrokken is en meedenkt met haar klanten. Dat doen wij door niet alleen naar het verleden te kijken – de cijfers uit uw jaarrekening, de resultaten van het afgelopen jaar – maar ook nadrukkelijk naar de vooruitzichten van uw organisatie. Verleden heb je, toekomst moet je maken. Door ons kritische en strategische advies kunt u uw blik boven de dagelijkse gang van zaken uittillen. Zo brengen wij samen met u de toekomst in beeld.

De directie van Lansigt is er vanuit haar eigen levensovertuiging zeker van dat de joods-christelijke waarden en normen een goede basis vormen voor de samenleving. Daarom hanteren wij deze normen en waarden ook binnen onze organisatie. Dat merkt u bijvoorbeeld in ons taalgebruik en in onze omgangsvormen.

Betrokken zijn bij onze klanten en bij onze omgeving vinden wij een groot goed. De betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor onze relaties vindt u ook terug in ons beeldmerk waarin twee (gestileerde) gezichten van mensen zijn afgebeeld die met elkaar van gedachten wisselen en samenwerken.

Bij Lansigt hebben we een zwak voor innovatie. We krijgen energie van nieuwe mogelijkheden die inzetbaar zijn in onze dienstverlening bij klanten en onze interne processen. Innovatie heeft een onverminderd potentieel; daarom blijven wij investeren. Dat is innovatief ondernemen, innovatief werken en innovatief adviseren.

Dankzij digitale dossiers, nieuwe vormen van communicatie en een hoogwaardige ICT infrastructuur komt 'Het nieuwe werken' steeds dichter bij. Ook nieuwe vormen van risico management, data-analyse en gegevensverwerking helpen een innovatieve adviseur.

Als ondernemer staan wij ook voor goed rentmeesterschap. Daarbij hoort denken en adviseren over duurzaamheid: zorgvuldig en verantwoord omgaan met de middelen die ons ter beschikking gesteld zijn.
Lidmaatschappen
SRA, Register belastingadviseurs, AFM, International Practice Group (IPG)
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Lansigt accountants en belastingadviseurs

Plaats van Lansigt accountants en belastingadviseurs