Top 200 steden  |  

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Gorinchem

verloskundige-praktijk-de-nieuwelinge-gorinchem

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Gorinchem

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Gorinchem

Bij Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge in Gorinchem sta jij centraal. Zowel voor als tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraamtijd. Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee vaste verloskundigen en we zetten ons met hart en ziel in om tijdens je zwangerschap al het onbekende voor jou bekend te maken. Zodat jij met een zeker gevoel je bevalling tegemoet gaat. Zo nemen wij extra de tijd voor je tijdens reguliere controles, hebben wij iedere week ons hartjesspreekuur en mag je ons altijd bellen of appen als je vragen hebt.

Wij zien jouw zwangerschap als een natuurlijk proces. Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. Of dat nou thuis is of in het ziekenhuis, in bad of op bed. Jij bevalt immers het best waar jij je het prettigst voelt. Omdat wij gek zijn op (de voordelen van) een badbevalling hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

Je vindt onze verloskundige praktijk in Gorinchem, Leerdam en Arkel. In Gorinchem zitten we samen in het pand met BabyImage, waar je terecht kunt voor zowel medische- als pretecho’s. In Leerdam is Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge gevestigd in Gezondheidscentrum M3.

We hopen je gauw te mogen verwelkomen in één van onze verloskundigen praktijken.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Gorinchem