Top 200 steden  |  

Coffeeshop Aarden

Neem vandaag contact op
Coffeeshop Aarden - Goes
Nu geopend
Sluit in 13 uur

Coffeeshop Aarden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
10:00 24:00
Dinsdag
10:00 24:00
Woensdag
10:00 24:00
Donderdag
10:00 24:00
Vrijdag
10:00 24:00
Zaterdag
10:00 24:00
Zondag
10:00 24:00

Beschrijving van Coffeeshop Aarden

Cannabis en sfeer van uitstekende kwaliteit in Vlissingen.
Weten wat je rookt. Dat is helder voor iedere bezoeker van Coffeeshop Aarden in Vlissingen. Geniet van je cannabis met een goede kop koffie of een drankje in een smaakvolle ambiance.

Al 15 jaar is Coffeeshop Aarden de gastheer voor elke Zeeuw die van goede cannabis wil genieten. Bezoek ons aan de Grote Markt in Vlissingen. Inhaleer de relaxte sfeer aan de bar of op één van de andere zitplekken in ons huis.

Draai je zelf of koop je liever een voorgedraaide joint? Beide kan bij Coffeeshop Aarden. Geen aansteker op zak of zijn je vloeitjes op? Geen probleem. We hebben alle necessities in huis. Wat je bij ons niet vindt, zijn spacecake en toeristen.

De relaxte haven voor cannabisliefhebbers in Vlissingen.

‘Koffiehuis Aarden’ staat er op de gevel van onze coffeeshop in Vlissingen. Je vindt Coffeeshop Aarden in het centrum aan de Nieuwstraat. Vlakbij de Vissershaven en het Bellamypark rook je misschien wel de beste cannabis van de provincie Zeeland. Wij houden van transparantie, kwaliteit en een relaxte sfeer. Dus buy, scan, read en enjoy.

Coffeeshop Aarden is helder over cannabis

Hier weet je wat je rookt. Coffeeshop Aarden is transparant over zijn cannabisproducten. Ons assortiment is getest. Zowel in Vlissingen koop je zakjes die voorzien zijn van een label met QR-code. Op de gelinkte website vind je alle testresultaten van de inhoud. Hier vind je bijvoorbeeld info over de hoeveelheid THC die de cannabis bevat. Cannabytics voert de testen uit.

Een goede gastheer informeert zijn klanten

Alles vind je terug in het testrapport. De dosis werkzame stoffen. Maar ook of er gevaarlijke stoffen in zitten, zoals pesticiden. Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat die stoffen wel eens voorkomen in wiet. Kleine hoeveelheden vormen geen risico voor de gebruiker. Maar Coffeeshop Aarden vindt dat elke klant recht heeft om te weten wat hij rookt.
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
BCD, Trimbos Instituut Indigo Zeeland

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Coffeeshop Aarden

Plaats van Coffeeshop Aarden

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie