Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 20:00
Dinsdag
08:00 20:00
Woensdag
08:00 20:00
Donderdag
08:00 20:00
Vrijdag
08:00 20:00
Zaterdag
08:00 11:00
Zondag
Gesloten
Flexibele openingstijden en behandelmogelijkheden op afspraak zonder wachttijden. Ook op locatie mogelijk.

Beschrijving van Tolic Manuele & Sportgeneeskunde M J

PRAKTIJK VOOR MANUELE EN SPORTGENEESKUNDE M.J. TOLIC (m.d.)

Sinds 1981 kunt u bij de praktijk van M.J. Tolic terecht met acute en chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat. Ook voor klachten ten aanzien van de algemene conditie van het lichaam kunt u ons inschakelen. M.J. Tolic (m.d.) is onder andere lid van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG). Hierdoor is de kwaliteit van uw behandeling gegarandeerd. M.J. Tolic, arts is gespecialiseerd in o.a.:

MANUELE GENEESKUNDE: het diagnostisch en therapeutisch gebruik van handen. De methode is ontwikkeld op basis van de traditionele therapeutische richtingen en is gelijkwaardig aan alle klassieke medische disciplines. Toepassing vindt plaats bij klachten die voortkomen vanuit het bewegingsapparaat (gewrichten, spieren, banden, pezen etc.)

SPORTGENEESKUNDE: houdt zich bezig met preventie van blessures, therapie en begeleiding van sporters, in alle leeftijdsgroepen.

TRIGGERPOINT THERAPIE: gericht op kleine pijnlijke knobbels in spieren, gewrichten en bindweefsels (littekens). Triggerpointtherapie maakt gebruikt van lokale koeling met spray of ijs (cryotherapie) in combinatie met het gericht rekken van de aangedane spier of eventueel het inspuiten van het pijnpunt met injecties.

NEURAAL THERAPIE: gericht op storingsvelden in het lichaam. Met zeer kleine hoeveelheden injecties wordt het storingsveld uitgeschakeld zodat het lichaam kan herstellen en het autonoom zenuwstelsel reguleert. Met een uitgebreid vooronderzoek stelt de arts vast waar de storingsvelden zich bevinden.

MAGNEETVELD THERAPIE: kan elektrische eigenschappen van het weefsel positief beïnvloeden en herstellen. Verschillende stoornissen in het lichaam kunnen zo verminderd worden. De methode wordt toegepast bij pijnlijke aandoeningen aan het bewegingsapparaat, wondgenezing, dystrofie, bot- en kraakbeengroei, hartziekten, slechte bloedsomloop, longziekten, spierkrampen en concentratieproblemen en depressie.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Financing, Invoice, Via een verzekering, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
NVAMG, Artsen Othomanuele Geneeskunde, ROMG, American Back Society

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Tolic Manuele & Sportgeneeskunde M J