Top 200 steden  |  

Evers Hoveniersbedrijf H J

Neem vandaag contact op

Evers Hoveniersbedrijf H J

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren onderhoud ontwerp renovatie vlindertuin alleen op afspraak geen voorrijkosten gratis offerte snoeien beregening deskundig advies sierbestrating vijvers beplanting tuinaanleg bestrating vlonders aanleg boomverzorging klassiek landelijk modern romantisch gezinstuin patiotuin stadstuin tuin met fruitbomen landschapsarchitecten & hoveniers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Evers Hoveniersbedrijf H J

Evers Hoveniersbedrijf uit Geesteren heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, groenvoorzieningen en (sier)bestratingen voor zowel bedrijven en als particulieren. Wij hebben kennis van tuinzaken in de meest brede zin van het woord. Daar waar het gaat om de aanleg van een gazonnetje, een stadstuin of een compleet landgoed, een terras of en complete oprijlaan, waterpartijen, vijvers, beregeningsinstallaties of allerhande meer technische bouwwerken bij ons bent U altijd aan het juiste adres. Met een goed en breed geoutilleerd " geheel eigen" machinepark kunnen wij steeds op het juiste moment en met de juiste middelen snel inspelen op allerhande actuele situaties. Als "plantenvakmensen" zijn wij erg gecharmeerd van kleur- en bloemrijke tuinen waarin zowel solitaire als groepsbeplanting de juiste plaats en ruimte wordt geboden om zich tot voldoende wasdom te kunnen ontwikkelen. Dit om iedere soort steeds weer in zijn eigen specifieke pracht optimaal tot zijn recht te laten komen. Doordat wij beschikken over een aantal medewerkers met een goede, gedegen vakkennis en een grote betrokkenheid mag U van ons altijd de hoogste kwaliteitsstandaard verwachten! Ons bedrijf is compact van omvang waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie snel en goed! Of het nu gaat om advies, ontwerp, aanleg, onderhoud of boomverzorging, van A tot Z zetten wij onze vakkundigheid in. Voor U! Wij zijn Greenwall partner en daarmee exclusief leverancier van de Greenwall erfafscheiding en aanverwante producten.

Voor levering van de Greenwall erfafscheiding door Evers Hoveniersbedrijf kunt u het contactformulier invullen. Wij sturen u dan aanvullende documentatie.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Evers Hoveniersbedrijf H J