Top 200 steden  |  

Hillebrand Bouw-en Klushulp

Neem vandaag contact op
Hillebrand Bouw-en Klushulp - Franeker
Nu gesloten
Opent in 1 uur

Hillebrand Bouw-en Klushulp

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Hillebrand Bouw-en Klushulp

Bouw- en Klushulp Hillebrand geeft u de mogelijkheid om zelf mee te helpen zodat u uren (dus geld) bespaart. U kunt zelf materiaal kopen waar u wilt.. Ik reken geen voorrijkosten en factureer alleen de gewerkte uren. (geen pauzes of reistijd). Door het KEURMERK KWALITEITSVAKMAN heeft u zekerheid dat de klus afgemaakt wordt bij verhindering of ziekte door een vakbekwame collega. Garantie en voorwaarden zijn te vinden op de website kwaliteitsvakman.nl Ik heb ook een afdeling rolsteiger verhuur voor als u zelf aan de slag wilt. Ik bezorg in heel Friesland, maar vooral in de regio Harlingen,Bolsward, Sneek, Leeuwarden, en St. Anna parochie. U kunt hem zelf ophalen bij mijn loods of bezorg ik hem bij u thuis en bouw hem voor u op en af. Info en tarieven staan op de website .Hierbij kunt u advies krijgen en eventueel hulp voor de werkzaamheden die u zelf niet kunt. Door de jarenlange ervaring is een grote klantenkring opgebouwd in Noord-West Friesland die ook eventueel recenties geen over mijn werk.
Voor mij is elke klus weer een werkstuk dat ik met veel zorg en aandacht voor uw wensen creëer . Voor mij is het nooit lopende band werk. Graag maak ik met oog voor detail iets moois van uw plannen.Neem gerust contact op om uw plannen geheel vrijblijvend te bespreken.

Bij bouw- of kluswerkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand is het soms nodig om een rolsteiger te huren. Tegen een vast tarief kunt u bij Bouw- en Klushulp Hillebrand een rolsteiger huren. Heeft u geen vervoer om de rolsteiger op te halen? Geen probleem. Tegen een vergoeding breng ik het naar u toe en haal ik het weer bij u op. Tevens bied ik u de mogelijkheid om de rolsteiger door mij op en af te laten bouwen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
Zelfstandigen in de Bouw, keurmerk Kwaliteitsvakman

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Hillebrand Bouw-en Klushulp

Plaats van Hillebrand Bouw-en Klushulp