Top 200 steden  |  

Sjon Slütter De Keukenvernieuwers

Neem vandaag contact op
Sjon Slütter De Keukenvernieuwers - Etten gld
Nu geopend
Sluit in 8 uur

Sjon Slütter De Keukenvernieuwers

Sleutelwoorden

particulieren composiet graniet brigitte bosch deskundig advies keuken ontwerpen keukenrenovatie plaatsing van keukenapparatuur keuken op maat keukenmontage keukenverkoop verkoop van keukenapparatuur afzuigkap keukendeuren keukenkasten kookplaat oven spoelbak Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Sjon Slütter De Keukenvernieuwers

De keukenvernieuwers heeft vestigingen in heel Nederland.

Wij vervangen alles in uw keuken: Werkbladen, Inbouwapparaten: Keukendeurtjes, Hang- en sluitwerk, Verlichting en accessoires. En dat doen wij goed, snel en goedkoper.
Als u professionele keukenrenovatie wilt, neem dan contact met ons op! Als het klikt tussen u en de Keukenvernieuwer, en als het duidelijk is wat er moet gebeuren, dan maakt hij vrijblijvend een offerte. Keukenrenovatie is voordelig

Is er overeenstemming tussen u en de Keukenvernieuwers over de uit te voeren keukenrenovatie en de financiën, dan kunnen we aan de slag: werkblad, keukendeurtjes, afzuigkap, keukenlades, grepen, inbouwapparaten... wij vervangen wat u wilt.

Sjon Slütter is gespecialiseerd in keukenrenovatie. Dat werk doe ik al meer dan twaalf jaar met veel plezier, dus ik mag me best een ervaren vakman noemen.Ik ben gevestigd in Etten, Gelderland, maar mijn werkgebied is veel ruimer: U kunt me vinden van Doetinchem tot Lichtenvoorde, van Aalten tot aan Groenlo en Didam. En als u twijfelt of ik ook bij u in de buurt kom, bel dan gewoon even! Het fijne aan mijn werk is, dat geen situatie gelijk is. Elke klant heeft weer een andere keuken, andere wensen, andere problemen. Aan mij de taak om te zorgen dat alles weer mooi in orde is als ik weg ga.

Keukenrenovatie
De 'mankementen' die ik het meest tegenkom, zijn kapotte scharnieren, lades die niet lopen of werkbladen die versleten zijn. Het is verbazingwekkend om te zien hoe anders een keuken er uit komt te zien met 'alleen maar' een nieuw werkblad. Natuurlijk houdt keukenrenovatie daarmee niet op: het is mogelijk op de bestaande situatie in te spelen met nieuwe keukenfrontjes, een betere verlichting, een moderne spoelbak en/of andere inbouwapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan gerealiseerd worden. En het voordeel boven de aanschaf van een compleet nieuwe keuken is, is dat het veel voordeliger is. Daarbij neemt keukenrenovatie veel minder tijd in beslag.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
CBW-erkend

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Sjon Slütter De Keukenvernieuwers