Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
07:30 12:00
Zondag
Gesloten
ma:Tussen 12:30 en 13:30 uur gesloten. 's Avonds open op afspraak; di t/m vr:Tussen 12:30 en 13:30 uur gesloten. 's avonds open op afspraak

Beschrijving van Boone Meubelstoffeerderij

Wij herstofferen (kwaliteits)meubilair o.a. Leolux, Gelderland, Artifort, Montis , Rolf Benz , 3b , Raanhuis Baan meubelen, en nog veel meer, maar leveren ook herstoffeerde of nieuwe meubelen en raamdecoraties.

Diverse interieurbouwers, winkel-, woning- en kantoorinrichters maken gebruik van onze diensten met betrekking tot de stoffering van projectmeubilair. Wij stofferen zowel nieuwe ontwerpen als seriewerk. Door onze ruime ervaring op dit gebied, geven wij ook graag onze mening en advies op al u vragen.

Of het nu gaat om één behandelstoel van een fysoterapeut, tandarts, of kapper, of om meer dan 75 stoelen van een congresruimte of een restaurant, elke keer opnieuw gaan we graag de uitdaging weer aan. Met onze uitgebreide collectie stofferingsmaterialen, die zelfs aan de hoogste kwaliteitseisen (bv Trevira) voldoen, komen we zeker tot een dankbaar resultaat.

In onze showroom kunt u uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven en tevens onze ruime collectie (Engelse) meubelstoffen van gerenommeerde merken bewonderen.

Bekijk op onze site onder schuimartikelen ons enorme aanbod Polyether / schuimrubber De meeste zijn uit voorraad leverbaar!

Maar ook voor o.a. interieur- en/of jachtbouwers zijn wij de juiste partner. Op basis van duidelijkheid en vertrouwen zijn prachtige projecten met succes en naar volle tevredenheid afgerond.
Lidmaatschappen
Stoffeergilde

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Boone Meubelstoffeerderij

Plaats van Boone Meubelstoffeerderij

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie