Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV

Wissel Bouw BV voor het uitvoeren van nieuwbouw, verbouw, renovatie, en herstelwerkzaamheden van woningen of bedrijfsgebouwen. Wij zijn een bouwbedrijf met ongeveer 7 medewerkers, dat voor het grootste gedeelte zijn werkzaamheden uitvoert in Epe, Emst, Vaassen, Heerde en Apeldoorn.

Het ene bouwbedrijf is het andere niet. Het verschil? Dat blijkt nadat het werk is opgeleverd. Dan merkt u pas of elk detail goed functioneert. Of alles naar wens is uitgevoerd. Wissel Bouw weet dit. Daarom bouwen wij wat we beloven. En daarom bestaat ons bedrijf al zo'n 40 jaar en kunnen we ons met recht een allround bouwbedrijf noemen. Voordeel: u kunt bij één bedrijf terecht voor verschillende soorten projecten.

Het fundament van Wissel Bouw is de betrokkenheid van onze mensen. Bij ons bedrijf. Bij het vak. En vooral bij de opdrachtgever. Daarom leveren we de kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht. En krijgen we weinig klachten achteraf. Hiermee bewijst Wissel Bouw dat het vakwerk levert. In alle disciplines. Tegen reële kosten.

Zonder goede voorbereiding geen succes. Daarom gaan we eerst zorgvuldig met u overleggen. Vervolgens komen de architect en onderaannemers in beeld: mensen en bedrijven die goed bekend staan en met wie wij prima ervaringen hebben. Het plan dat ontstaat, wordt zorgvuldig gecalculeerd, strak gepland en overzichtelijk teruggekoppeld: u weet precies waar u aan toe bent.

Dan volgt de uitvoering en zijn onze vakmensen op de bouwplaats en onze goed geoutilleerde timmerwerkplaats aan de beurt. Voor de kleinere klussen staan de medewerkers van Wissel Bouw ook altijd klaar. Naast vakmanschap is succes ook sterk afhankelijk van samenwerking. Daarom werken we met mensen en bedrijven in wie wij alle vertrouwen hebben.

Binnen ons bedrijf maakt het geven van advies en begeleiden van allerlei bouwprojecten (van begin tot eind) een belangrijk onderdeel uit.
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland (www.bouwendnederland.nl), Bouwgarant (www.bouwgarant.nl). Meer met minder (www.meermetminder.nl), Politiekeurmerk
Talen
nl
Produkte
Aannemer, Onderhoud, Bouwadvies, Nieuwbouw
Dienstverleningen
Bouwen op zekerheid

Videos voor Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV

Plaats van Aannemersbedrijf Wissel Bouw BV