Top 200 steden  |  

Brandputje Mode & Wonen 't

Neem vandaag contact op
Brandputje Mode & Wonen 't - Enter
Nu gesloten
Opent in 8 uur

Brandputje Mode & Wonen 't

Sleutelwoorden

boutique personal shopper rok jeans sjaals jurk kledingadvies trui broek kledingwinkel kleding bestellen laatste mode blazer blouse jas riem schoenen t-shirt tuniek vesten vrouwenkleding Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
10:00 17:00
Dinsdag
10:00 17:00
Woensdag
10:00 17:00
Donderdag
10:00 21:00
Vrijdag
10:00 17:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Brandputje Mode & Wonen 't

't Brandputje Mode staat voor 'Mode op een andere manier'.
Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Onze winkel straalt gezelligheid en gastvrijheid uit. Ons doel is dat u blij en tevreden de deur uitgaat, zelfverzekerd en overtuigd van uw aankoop. Dat levert u complimentjes en een glimlach op. En dat alles tegen een hele redelijke prijs! Van harte welkom, de cappuccino, met uiteraard iets lekkers erbij, staat klaar!
En voor onze klanten van over ver: ook via onze Facebookpagina maakt u kennis met onze bijzondere manier van werken. Wij ontmoeten u dan wel niet in levende lijve, maar wel via een persoonlijk gesprek op de Messenger-chat. Dát is nou precies wat onze manier van werken kenmerkt: geen anonieme webshop, maar persoonlijk advies één-op-één. Zo zijn wij u van dienst met advies over uw maat, uw stijl, uw pasvorm en al uw andere wensen. En uw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden, dus snel in huis! Probeer het maar eens, velen gingen u voor! Van harte welkom op onze Facebook-chat!

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Brandputje Mode & Wonen 't

Plaats van Brandputje Mode & Wonen 't