Top 200 steden  |  

Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Neem vandaag contact op
Aan de Stegge BV Bouwbedrijf - Enter
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren aanvraag bouwvergunning advies / bouwadvies nieuwbouw onderhoud projectbouw renovatie restauratie appartement bedrijfspand dakkapel gevelrenovatie houtskeletbouw kelder kozijnen metselwerk plafond serre tegelwerk villa wooncomplex geen voorrijkosten gratis offerte begane grond gehandicaptenparkeerplaats honden toegestaan toegankelijk voor rolstoelen dakrenovatie schadeherstel herbouw verbouw uitbouw aanbouw interieurbouw projectontwikkeling utiliteitsbouw woningbouw badkamer garage kantoor keuken school timmerwerk woning recreatiewoning eigentijdse villa watervilla twee-onder-een-kapwoning rijwoning vrijstaande woning landhuis landgoed moderne woning eigentijdse woning droomvilla aannemers bedrijfsgebouwen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
10:00 12:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt huizen in vele stijlen. Voor elk huis dat zij mag bouwen geldt ‘voor het leven’. In een huis van Aan de Stegge voelt u zich veilig en geborgen en u hoeft zich niet af te vragen of uw huis wel het woongenot geeft waar u naar op zoek bent. Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt uw woning volgens een speciaal woonconcept, waarbij we u begeleiden vanaf de aankoop van de kavel tot en met het sfeervolle wonen.

Bouwbedrijf aan de Stegge is in 1974 ontstaan en richtte zich in het beginsel op de traditionele woningbouw. Het bedrijf van toen is uitgegroeid tot een onderneming dat zich sterk weet te profileren in de multifunctionele markt van zowel traditionele woningbouw als de utiliteitsbouw.

De woningen die gebouwd worden volgens ons woonconcept stralen exclusiviteit uit. De woningen worden dan ook op een innovatieve manier gerealiseerd, met een zeer hoog detailniveau. Wij als Bouwbedrijf aan de Stegge bieden u een hoge exclusiviteit, maar wel tegen een zeer scherp prijsniveau. Dit alles door het unieke woonconcept en de innovatieve manier van werken. Wanneer u deze site heeft bekeken nodigen wij u graag uit voor een informeel gesprek, waarbij we u uiteraard graag rondleiden door ons bedrijf.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving
Lidmaatschappen
Bouwend Nederland, Bouwgarant
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Plaats van Aan de Stegge BV Bouwbedrijf