Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Vertaalbureau Arzu

Vertaalbureau Arzu is een vertaalbureau dat zich richt op het vertalen en proeflezen van teksten, persoonlijke en telefonische tolkdiensten waarbij persoonlijke service vooropstaat.
Persoonlijke service is voor ons een heel belangrijke aspect. Bij ons bent u niet een klantnummer maar bent u verzekerd van professional en persoonlijk contact. Wij denken met u mee en adviseren u daar waar het nodig is en waar u behoefte aan heeft. De gemaakte afspraken worden nagekomen.
Vertaalbureau Arzu is opgericht door mij ,
Arzu Göksu-Demir, zelfstandig vertaalster Turks en Engels. Ik ben geboren op 1 oktober 1977 te Frankfurt (Duitsland) . In august 1999 ben ik naar Nederland verhuisd en woon sindsdien in Overijssel. Ik heb altijd interesse gehad in verschillende talen. Mijn keuze was daarom ook niet vreemd om Engelse Taal en Literatuur te studeren. Nadat ik SIGV Gerechtstolk en SIGV Gerechtsvertaler opleidingen met succes heb afgerond ben ik in 2009 beëdigd bij de Arrondissement rechtbank Almelo en sindsdien lever ik ook beëdigde Turkse vertalingen. Mijn beëdiging is ook erkend bij de Turkse Consulaten in Deventer en Rotterdam. Ik heb ervaring op vele vakgebieden, gespecialiseerd in juridische teksten.
Lidmaatschappen
SIGV, WBTV
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Vertaalbureau Arzu

Plaats van Vertaalbureau Arzu