Top 200 steden  |  

Beschrijving van Marco Rinket Hoveniersbedrijf

Genieten van een prachtige tuin zonder kopzorgen over het onderhoud. Marco Rinket Hoveniers neemt u graag de zorg uit handen. Snoeien, bemesten, bekalken, verticuteren, blad blazen, onkruid wieden: het is bij ons in goede handen. Natuurlijk kunnen we meer dan alleen onderhoud. Desgewenst staan we ook aan de basis van iets nieuws. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Wordt het een siertuin, alleen bestrating of eventueel een vijver? Of een combinatie hiervan? Waar u ook voor kiest: u wordt aangenaam verrast!

GOED ONDERHOUD SIERT
ELKE TUIN
Genieten van een prachtige tuin zonder kopzorgen over het onderhoud. Marco Rinket Hoveniers neemt u graag de zorg uit handen. Snoeien, bemesten, bekalken, verticuteren, blad blazen, onkruid wieden: het is bij ons in goede handen.

HET HELE JAAR GROEN
Kunstgras leggen is een kunst op zich. Niet ieder soort kunstgras kan en mag op dezelfde wijze worden gelegd. Wij hebben de kennis en ervaring om nagenoeg elke plek om te toveren tot een groen paradijsje. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Of het gaat om een voor- of achtertuin, een balkon, dakterras of kantoor: ons kunstgras zorgt voor een harmonieus geheel.

EEN TUIN WAARIN U ZICH
THUIS VOELT
Natuurlijk kunnen we meer dan alleen onderhoud. Desgewenst staan we ook aan de basis van iets nieuws. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Wordt het een siertuin, alleen bestrating of eventueel een vijver? Of een combinatie hiervan? Waar u ook voor kiest: u wordt aangenaam verrast!

De voordelen van kunstgras
Asfalt, beton, bestaande bestrating, een lavalaag of een zandbed: kunstgras doet het goed op vrijwel elke ondergrond. Een ideale speelplek voor uw kinderen, een solide ondergrond voor uw tuinstoelen, een lust voor het oog en nagenoeg onderhoudsvrij. In elk seizoen! Kijk eens op onze site: www.kunstgras-twente.nl

Het sein op groen
Sedumdaken zijn geluidsisolerend, houden in de winter de kou buiten en zomers de warmte tegen.
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice
Lidmaatschappen
VHG Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Marco Rinket Hoveniersbedrijf

Plaats van Marco Rinket Hoveniersbedrijf