Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 14:00
Dinsdag
07:30 14:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 21:00
Vrijdag
07:30 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Osteopathie Rose Kruijsen

Rose Kruijsen, uw ervaren osteopaat in Enschede.

Osteopathie is toepasbaar voor elke denkbare klacht van buik-, bekken-, tot nekklachten, hoofdpijnen en rugklachten. Een volledig overzicht van de klachten waarmee u of uw kind bij mij in behandeling kan komen vindt u op mijn website www.osteopaatinenschede.nl

Mijn vak Osteopathie beoefen ik met passie en ik geniet ervan om met mensen samen te werken: ieder mens, ieder lichaam en iedere reactie is uniek.
Voordat ik mijn eigen Osteopathiepraktijk in 2013 opende, heb ik zeven jaar als fysiotherapeut gewerkt. In deze periode merkte ik dat een deel van de cliënten regelmatig terugkwam met steeds dezelfde klachten. Het effect van de behandeling was van korte duur. Hierdoor raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de ontstaansgeschiedenis van klachten en de oorzaak- gevolg relaties in het lichaam. In de Osteopathie staan deze onderwerpen centraal.

Osteopathie biedt mij de mogelijkheid om met mijn handen als voelend instrument onderliggende fysieke oorzaken van klachten te achterhalen en mijn behandeling hierop af te stemmen. In mijn praktijk zie ik zowel volwassenen, kinderen als baby's. Ook behandel ik vrouwen met zwangerschaps-gerelateerde (bekken)klachten.

Naast Osteopathie voor volwassenen heb ik mij gespecialiseerd in Osteopathie bij baby's waardoor ik functionele klachten, zoals darmkrampjes, overstrekken, overmatig huilen en voorkeurshouding optimaal kan behandelen. 
 
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteer ik een avondopenstelling en met twee praktijklocaties in Enschede kunt u altijd in de buurt terecht.  Als osteopaat ben ik verbonden aan het Therapie Centrum Enschede. In dit multidisciplinaire team werken we samen aan de meest optimale zorg voor u!

Actuele ontwikkelingen over mijn praktijk en interessante wetenswaardigheden over Osteopathie kunt u volgen op mijn praktijk facebookpagina: Osteopathie Rose Kruijsen

Ten slotte: In mijn werk vind ik het contact met cliënten erg belangrijk.
Betaalmogelijkheden
Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
NRO en NVO
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Osteopathie Rose Kruijsen

Plaats van Osteopathie Rose Kruijsen