Top 200 steden  |  

Beschrijving van Cesar Oefentherapie

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten, die het gevolg zijn van een onjuist houdings-en bewegings- patroon, of het gevolg zijn van een bepaalde afwijking of ziekte.

Doel

Doel van oefentherapie Cesar is het verminderen van (pijn)klachten door het aanleren van een optimaal houdings-en bewegingspatroon.

Methode

Tijdens de behandelingen wordt je je bewust van het houdings- en bewegingsgewoonten en leer je een voor jou zo gunstig mogelijk bewegingspatroon aan. Door dit verbeterde bewegingspatroon te vertalen naar je dagelijks leven, kun je het direct toepassen. De kracht van oefentherapie Cesar zit vooral in de preventie: het voorkomen van klachten of herhaling van klachten voorkomen!

De werkwijze van een oefentherapeut

Tijdens het eerste bezoek aan een oefentherapeut Cesar vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarin de therapeut zich een beeld vormt van de klachten en de invloed van de klachten op je dagelijks leven.

Vervolgens doet de therapeut een uitgebreid bewegingsonderzoek om vast te stellen wat de bewegingsbeperkingen en -mogelijkheden zijn.

Op basis van deze informatie stelt de therapeut samen met jou een behandelplan op, waarbij rekening wordt gehouden met je individuele situatie en mogelijkheden. Als je hier akkoord mee bent, worden er vervolgafspraken gemaakt.

Tijdens de behandelingen leer je o.a. door middel van gerichte oefeningen bewust je houdings-en bewegingspatroon verbeteren: het gaat erom dat je zo veel mogelijk leert wat je zelf aan de klachten kunt doen. Hierdoor kun je voorkomen dat er later opnieuw klachten ontstaan.

Lees meer op www.cesarenschede.nl
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Via een verzekering
Lidmaatschappen
VVOCM, Kwaliteitsregister Paramedici

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Schipbeekstraat 2, 7523 PS Enschede

Plaats van Cesar Oefentherapie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie