Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Ook via www.kunstgebit-emmeloord.nl Tabblad contact bereikbaar.

Beschrijving van Jong Tandprothetische Praktijk P de

Onze praktijk is sinds november 1997 gevestigd aan de Industrieweg 38 te Emmeloord. We zijn gespecialiseerd in het aanmeten van volledige gebitsprotheses met of zonder implantaten.

Een tandprotheticus is een paramedisch specialist en eerstelijns zorgverlener op het gebied van prothetische voorzieningen. Onze praktijk heeft een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. We kunnen dan ook wel stellen dat we nauw samenwerken met de besten in onze regio. Gemak voor u als patiënt en een goede samenwerking tussen de behandelaars.

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook graag welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is ten slotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Kwaliteit is het speerpunt van onze praktijk. Daarom is Tandprothetische Praktijk P. de Jong lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en gecertificeerd middels het ONT branchekeurmerk volgens de HKZ norm (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector).
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Invoice, Via een verzekering
Lidmaatschappen
Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT), Stichting Garantiefonds Mondzorg, KRTP is het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandprothetici

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Jong Tandprothetische Praktijk P de

Plaats van Jong Tandprothetische Praktijk P de