Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 17:00
Dinsdag
07:30 17:00
Woensdag
07:30 17:00
Donderdag
07:30 17:00
Vrijdag
07:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van AJ. Loots B.V. dé wegwijzer in duurzame installaties voor een optimaal woon- en werkcomfort

Als specialist met meer dan 160 jaar ervaring is A.J. Loots B.V. uitgegroeid tot een totaalaanbieder van installaties, onderhoud en energievoorziening. Bij ons kunt u terecht voor alle adviezen en diensten die verband houden met verwarming, watervoorziening, luchtbehandeling, sanitaire en elektrische installaties. Verder zijn wij specialist op het gebied van duurzame energie. Indien nodig staan wij binnen 24 uur bij onze klanten voor de deur. In spoedeisende gevallen helpen wij u dezelfde dag.

De gehele verbouwing in één hand, wij nemen het werk van diverse specialisten op ons, zoals schilderwerk en tegelzetten. A.J. Loots B.V. werkt volgens strakke tijdsplanning en beperkt de overlast van de verbouwing en aanleg. Verder verzorgen wij het vervangen van CV ketels door moderne zuinige HR ketels.
Na de verbouwing kunt u ook voor al uw onderhoud bij ons terecht.

Wij werken met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken waaronder Atag, Vaillant, Grohe, Sphinx, Geberit, Kludi, Venlo, Villeroy&Boch en Nefit Fasto. Als erkend GasNed installateur kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht voor het huren en leasen van gastoestellen van de meest uiteenlopende aard.

Met het oog op energiebesparing biedt A.J. Loots B.V. ook oplossingen aan voor duurzame energie. Zoals zonneboilers, spaardouches, warmte pompen, warmte terugwinning, DuBoRain, HR-ketels en PV-panelen waar u zelfs niet alleen het milieu mee gespaard maar ook op uw portemonnee.

U kunt samen met A.J. Loots B.V. een gepaste oplossing vinden voor uw situatie. Ook bestaat de mogelijkheid subsidie te ontvangen op een aantal installaties. Voor meer informatie bent u ook hartelijk welkom in ons centrum voor duurzame energie.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1862
Lidmaatschappen
Uneto-VNI, Sterkin, BRL 6000 door KIWA, Erkend-installateur
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Energiebesparing, Duurzaam installeren, Financiering voor particulieren, Subsidies, Warmtepomp, Zonnepanelen, Zonneboiler, Lagetemperatuurverwarming: De extra duurzame cv, Ventilatiesysteem, CV Inregelen, Douche-WTW: warmte winnen uit ‘gebruikt’ douchewater, Spoedgevallen
Dienstverleningen
Duurzaam advies, Installaties, Beheer & onderhoud, 24-uurs service

Videos voor AJ. Loots B.V. dé wegwijzer in duurzame installaties voor een optimaal woon- en werkcomfort

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor AJ. Loots B.V. dé wegwijzer in duurzame installaties voor een optimaal woon- en werkcomfort

Plaats van AJ. Loots B.V. dé wegwijzer in duurzame installaties voor een optimaal woon- en werkcomfort