Top 200 steden  |  

Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding

Neem vandaag contact op
Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding - Eersel
Nu geopend

Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding

Sleutelwoorden

begrafenisondernemer advies condoleance uitvaartverzekering uitvaartmuziek kist crematie begrafenis rouwauto opbaren rouwvervoer uitvaartverzorging rouwkaarten voorbespreking bloemenarrangement rouwboeket urn grafmonument begraafplaats uitvaartcentrum crematorium kerk nazorg gedenksteen uitvaartondernemingen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
24 uur geopend
Dinsdag
24 uur geopend
Woensdag
24 uur geopend
Donderdag
24 uur geopend
Vrijdag
24 uur geopend
Zaterdag
24 uur geopend
Zondag
24 uur geopend
Dag en nacht telefonisch bereikbaar

Beschrijving van Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding

Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding.

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Eersel. Vanaf het moment van een overlijden, regel en begeleid ik een uitvaart. Ik werk kleinschalig, ben nergens aan gebonden en kan overal terecht. Daardoor kan ik u een uitvaart op maat bieden. U heeft één vertrouwd persoon als aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot na de uitvaart. Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid.
Samen met u een invulling geven aan een warm en passend afscheid.

Al heeft u elders een uitvaartverzekering afgesloten, u bent vrij in de keuze van een uitvaartonderneming. Er komt een geldbedrag vrij van de verzekering en daarmee kunt u dat naar eigen wensen besteden bij de uitvaartonderneming die u gekozen heeft.

Dag en nacht bereikbaar.

Wanneer iemand overlijdt komt eerst een (huis)arts. Daarna kunt u contact met mij opnemen en dan bespreken we wat direct nodig is voor de verzorging van de overledene. Ik maak alle tijd om uw wensen te inventariseren en leg vervolgens precies uit wat u kunt verwachten en wat er de komende dagen gaat gebeuren. Ik kom elke dag bij u langs om samen stap voor stap de mogelijkheden te bespreken. Dit geeft u de mogelijkheid om weloverwogen keuzes te maken en niet alles in een paar uur tijd te moeten beslissen. Voelt u zich vrij om uw gevoelens en wensen met mij te delen. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk. Nabestaanden kunnen zoveel mogelijk betrokken worden bij de uitvaart om samen toe te werken naar dat passende afscheid.

Soms worden kinderen al op jonge leeftijd geconfronteerd met de dood, van een broertje of zusje, een opa of oma of een van de ouders. Vooral dat laatste heeft natuurlijk enorme impact op het leven van het kind. Jonge kinderen gaan vaak anders om met rouw dan wij als volwassenen. Het is heel belangrijk om vragen te beantwoorden en een eerlijk antwoord te geven.
Bij het overlijden van een kind moeten dezelfde praktische beslissingen worden genomen als voor een volwassene om een uitvaart te regelen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Invoice
Lidmaatschappen
n.v.t.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding

Plaats van Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding