Top 200 steden  |  

Architectuur en Interieurbureau Kleur en Vorm

Neem vandaag contact op

Architectuur en Interieurbureau Kleur en Vorm

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren interieurbouw begane grond gehandicaptenparkeerplaats toegankelijk voor rolstoelen interieurontwerp kleur en interieur bouwplancheck healing environment interieuropleiding energetisch mindfull wonen onderbewuste kracht van kleur wonen met een goed gevoel intuitieve interieuropleiding online interieurcursus stappenplan bij nieuwbouwplannen interieuropleiding practitioner interieur opleiding interieur veranderen wooninspiratie inspirerende woontips aanbouw ontwerpen duurzaam bouwen woningbouw huis ontwerpen nieuwbouwproject bouwadvies interieurontwerpers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Architectuur en Interieurbureau Kleur en Vorm

In een middag van je huis je Thuis maken

Voel je je na jaren nog steeds niet thuis?
Krijg je je interieur maar niet gezellig?
Doe je voor je gevoel steeds miskopen?

Het mooie is dat het meestal maar een kleinigheid in het interieur is die de balans verstoord en vaak makkelijk te verhelpen is. Gelukkig maar want als er onrust in de ruimte is schept dat onderbewust ook onrust in je hoofd. Want wist jij dat jouw leef/ woonomgeving invloed heeft op hoe jij je voelt? Dat kan een positieve maar ook negatieve invloed zijn op jouw woongenot, want wonen gaat over meer dan alleen een mooi plaatje.

Vraag een GRATIS 'Rust in Ruimte en Hoofd' gesprekssessie aan en ontdek waar jij blij van wordt

Sinds 2001 ben ik, Fenneke Wortelboer, als Functioneel & Energetisch Droomhuis Ontwerper gespecialiseerd in dát wat je niet ziet maar wel voelt. Met speciale aandacht voor de onderbewuste kracht van kleur, licht, functionaliteit, woongenot en welbevinden. Zo ontwerpen we samen jouw ideale droomhuis vanbinnen uit naar buiten. Vanuit jouw eigen interieur en hoe de ruimte voor jou prettig voelt. Samen maken we verbinding en balans in jouw persoonlijke woonsfeer. Je wordt daarbij geïnspireerd en krijgt inzicht in jouw woonoplossingen.

Wil jij je zo snel mogelijk fijn voelen thuis? Laat je daarbij effectief ondersteunen in de vorm van advies, interieurontwerp, woonkamer metamorfose met je eigen spullen, speciale VIP dagen om je te helpen bij

* kleuren kiezen in je interieur
* balans in je interieur
* een Functionele Plattegrond Check bij bouwplannen
* praktische en functionele woonoplossingen
* badkamer- of keukenontwerp

Wil je liever zelf de kracht van kleur ontdekken en ervaren tijdens de kleur ontdekkingsdagen, of mee doen met een online interieurcursus en zelf ontdekken hoe je zelf balans en harmonie kunt aanbrengen in jouw interieur.
Lidmaatschappen
vereniging tot kleurenstudie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Rutger van Dongenlaan 15, 9766 PC Eelderwolde
Cunera van Wahrenlaan 9, 9766 PJ Eelderwolde
Rutger van Dongenlaan 15, 9766 PC Eelderwolde
Cunera van Wahrenlaan 9, 9766 PJ Eelderwolde

Fotos voor Architectuur en Interieurbureau Kleur en Vorm

Plaats van Architectuur en Interieurbureau Kleur en Vorm