Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 12:30
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
Gesloten
ma:ma/wo/do/vrij tussenOp 12.30 - 13.15 gesloten; di t/m za:Op ma/wo/do/vrij tussen 12.30-13.15 gesloten

Beschrijving van Bloemenhuis Dingelstad

In Bloemenhuis Dingelstad werkt nu de derde generatie bloembinders voor Echt en omgeving met zorg voor kwaliteit, gegarandeerd door goed vakmanschap.
U kunt bij ons terecht voor bloemen en planten in de ruimste zin van het woord. Bij ons geldt dat wat we niet direct hebben, we wel voor u kunnen verzorgen. Bij ons geldt dat wat we niet direct hebben, we wel voor u kunnen verzorgen. We maken voor u de mooiste boeketten; modern, strak, bloemrijk en sfeervol.

We werken veel voor bedrijven, zorgen voor hun relatie bloemwerk, onderhouden hun groensfeer en verzorgen wekelijk hun balie met een mooi modern bloemidee. Des gewenst houden we de verjaardag lijst van uw bedrijf bij.

Als u gaat u trouwen, bepalen we samen met u aan de hand van diverse fotoboeken en een persoonlijk gesprek hoe de mooiste dag van uw leven extra vorm geven kan worden.

Voor een bloemrijke afscheids groet staan wij ook voor u klaar. Met gepast advies en adequate correcte service zorgen we voor een fraai rouwarranchement waar en wat u maar wilt.

We werken voor particulieren maar ook voor het bedrijven. Iedereen kan bij ons terecht voor adviezen op gebied van bloemen en planten, bloemen- en plantenabonnementen en het onderhoud van al uw groen.

Bovendien zorgen wij in de regio of daarbuiten in samenwerking met 'Fleurop Interflora Nederland', dat uw bloemengroet naar relaties goed en vakkundig wordt verzorgd, waar ook ter wereld.
Betaalmogelijkheden
American Express, Cash, Cadeaubon/VVV bon, iDeal, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
Fleurop Interflora, Vereniging Bloemist Winkeliers, Fleurop
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Bloemenhuis Dingelstad