Top 200 steden  |  

Varekamp Notariaat

Neem vandaag contact op
Varekamp Notariaat - Dwingeloo
Nu gesloten
Open op Maandag

Varekamp Notariaat

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren agrarische praktijk boedelbehandeling erfpachtuitgifte begane grond gehandicaptenparkeerplaats honden toegestaan toegankelijk voor rolstoelen huwelijksvoorwaarden partnerschapsvoorwaarden schenking testament ondernemingsrecht (rechtspersonen) onroerendgoedrecht personen- en familierecht estate planning (nalatenschap) familiepraktijk / familierecht samenlevingsovereenkomst / -contract onafhankelijke notaris erfrechtakte (verdeling erfenis) notarissen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Varekamp Notariaat

Varekamp Notariaat bestaat dit jaar 175 jaar. Wij zijn het enige notariskantoor in de gemeente Westerveld en kennen de gemeente uit en te na.
Naast de gebruikelijke notariële werkzaamheden ligt onze expertise ligt bij (agrarisch) onroerend goed en alles rondom de (kwetsbare) oudere. Met de quickscan Koru heeft u direct in beeld of u alles goed geregeld heeft als u wat ouder wordt. Zelf de regie hebben en houden, dat staat voorop en geeft u rust.
Om u goed te kunnen helpen komen wij graag aan huis voor gesprek aan de keukentafel, waarbij het uiteraard mogelijk is dat uw kinderen of andere naasten ook aanschuiven.
Wij hebben samen met diverse andere notariskantoren in Noord-Nederland het samenwerkingsverband "Notaris & dementie", zodat er altijd iemand van ons in de buurt is om u van dienst te zijn.
Op deze wijze helpen wij 55-plussers om te zorgen dat zij - ook later - zolang mogelijk de regie houden. Want dat is toch wat u wilt!

Kortom bij ons bent u aan het goede (juridische) adres. Dat geeft rust en zekerheid!
Betaalmogelijkheden
Maestro
Lidmaatschappen
EPN & VASN, KNB, Notaris & Dementie; Koru
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Heuvelenweg 34 I, 7991 CM Dwingeloo

Fotos voor Varekamp Notariaat

Plaats van Varekamp Notariaat