Top 200 steden  |  

De Boer Drachten

de-boer-drachten

De Boer Drachten

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van De Boer Drachten

De Boer Drachten richt zich op diverse producten voor onder andere hoveniers en agrariërs, campinghouders en doe-het-zelvers. Ons aanbod voor zowel de tuin als het agrarische bedrijf is te vinden in een fysieke winkel in Drachten én in de webshop.
Daarnaast bieden wij ook uitmuntende service. Omdat wij onze producten direct uit eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij u in huis. Daarbij wordt uw bestelling helemaal gratis bezorgd bij bestellingen hoger dan €75,-. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de online bestelde producten bij ons in de fysieke winkel af te halen.
Ons vakkundig personeel helpt u graag met het vinden van de geschikte producten. Daarbij hebben onze specialisten veel kennis van zaken en kunnen u daarom voorzien van deskundig advies. Ook wanneer u meer informatie wilt over producten staan wij voor u klaar.
Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon meer weten? Bezoek onze website en bekijk ons enorme assortiment eenvoudig online. Ook bent u van harte welkom in onze fysieke winkel aan de Jade 34 in Drachten. Tot snel bij De Boer Drachten.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van De Boer Drachten