Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Uw Financieel Kompas Administratie & Advies

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor waar een persoonlijke benadering van u als cliënt een vanzelfsprekendheid is. De betrokkenheid bij de relaties is door onze aanpak groot en wij kunnen u op een eerlijke en onafhankelijke manier van dienst zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de financiële wereld kunnen wij u op een breed gebied een deskundig advies geven en u helpen de juiste richting te bepalen.

Wij richten ons op de middelgrote en kleine ondernemers. Sectoren waar wij de administratie voor verzorgen zijn o.a. horeca, grafische industrie, timmer- en onderhoudsbedrijven, winkels etc.

Het uitbesteden van (een deel van) de administratie aan ons geeft u als ondernemer meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming. Of het nu gaat om uitbesteding van uw gehele administratie of slechts voor het opstellen van uw financiële jaarrekening, u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Niet alleen bestaande ondernemingen, maar ook starters kunnen bij ons terecht. Tevens kunnen particulieren bij ons terecht voor hun aangiften inkomstenbelasting, toeslagen e.d.

Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie en fiscale aangiftes verzorgen. U kunt er echter ook voor kiezen om de administratie zelf te verzorgen en de aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting aan ons over te laten. Ook voor uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Uw Financieel Kompas Administratie & Advies

Plaats van Uw Financieel Kompas Administratie & Advies