Top 200 steden  |  

Stijl Architectuur BV BNA

Neem vandaag contact op

Stijl Architectuur BV BNA

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Stijl Architectuur BV BNA

Stijl Architectuur BV BNA is een jong architectenbureau opgericht door Emiel Visser en Bertil Dekker en is gevestigd in Dordrecht, waar op een enthousiaste wijze aan een grote verscheidenheid van projecten gewerkt wordt.

Door vroegtijdige aandacht voor alle facetten van het bouwproces zoals esthetica, bouwtechniek, planning en financiën wordt een zo optimaal mogelijk ontwerp gerealiseerd.

Stijl Architectuur werkt allround en legt zich niet toe op een bepaalde doelgroep. Onze opdrachten strekken zich uit van relatief kleine interieuropdrachten tot aan stedenbouwkundige studies en van particuliere woningbouw tot aan appartementen- en kantoorgebouwen.
Onze opdrachtgevers zijn net zo verscheiden van aard; particulieren, projectontwikkelaars, (bouw)bedrijven, woningbouwverenigingen en overheden.

Stijl Architectuur onderscheidt zich door vraag- en klantgerichte ontwerpen.
Dat wil zeggen dat het proces en het product geheel in het licht van de vraag van de klant staan waarbij het eindresultaat een zowel esthetisch, technisch, juridisch als financieel kwalitatief hoogstaand product is.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Stijl Architectuur BV BNA